Tradamix TX 1000 24 tabl.

29,95 

Varastossa

  • Done 🚚 Edulliset toimituskulut
    Toimituskulut alk. 3.90€ ja toimitus on ilmainen yli 49€ tilauksiin!
  • Done 📦 Nopeat toimitukset
    Toimitamme arkipäivisin ennen klo 17:00 tehdyt tilaukset vielä samana päivänä eteenpäin.
  • Done ❤️ Bonusta ostoksistasi
    Saat tilatessasi 5% bonuskoodin myös seuraavaa tilaustasi varten.
Luotettavat ja helpot maksutavat

EAN: 3830059823001

Kuvaus

Tradamix TX1000 16 tabl. – miehiseen hyvinvointiin

Seksuaalinen hyvinvointi kuuluu meille kaikille. Se on yksi onnellisen elämän peruspilareista. Läheisyyden antaminen ja vastaanottaminen ovat elämän suuria ja voimaannuttavia ilon ja nautinnon lähteitä, jotka edesauttavat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä.

Tärkeintä seksissä ei ole määrä vaan se, miltä se tuntuu. Parisuhteessa seksuaalielämä on molempien vastuulla. Siksi sitä on tärkeä käsitellä ja hoivata yhdessä.

Tradamixin sisältämä Tribulus terrestris edistää miehen seksuaalista aktiivisuutta ja elinvoimaa. Tradamix sisältää kolmen luonnollisen tehoaineen patentoidun yhdistelmän.

Ainesosat:

TradamixinaTM Tribulus Terrestris uute koko kasvista (saponiinin suhteen standardoitu 90%) Ecklonia bicyclis uute Biovis® (kitosaani) äyriäisten kuorista Täyteaine (maltodekstriini) Paakkuuntumisen estoaine (magnesiumstearaatti ja piidioksidi) Pintakäsittelyaineet (hydkroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki) Väriaineet (E171 ja E172) Tribulus Terrestris extrakt, extrakt av Ecklonia bicyclis, Biovis® (kitosan) kräftdjursskal. Fyllnadsämne: mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat. Emulgeringsmedel: vegetabiliskt baserade magnesiumstearat, stearinsyra. Klumpförebyggande ämnen: Talk. Stabiliseringsämne: Polyvinylpyrrolidon. Ytbehandlingsmedel: Hydroxipropylmetylcellulosa. Färg:Titandioxid, röd järnoxid.

Käyttöohje:

1-2 tablettia päivässä. Tuote soveltuu jatkuvaan käyttöön ja sitä suositellaan nautittavaksi vähintään 8 viikon ajan parhaan tehon saavuttamiseksi. Ohjeen mukaisella annostuksella tarvitset 8 viikon kuuria varten 4 pakkausta Tradamixia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Dosering: 1-2 tabletter dagligen. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Lisätiedot

Paino 0,0312 kg
Kilohinta 959.94 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.