Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: 
Kemin luontaistuote ja hoitola Oy 
Keskuspuistokatu 3
94100 Kemi

Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö: 
Tj. Sami Mäkelä

Rekisterin nimi: 
Kemin luontaistuote ja hoitola Oy:n asiakasrekisteri
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: 
Asiakassuhteen hoito

Rekisterin tietosisältö: 
Asiakkaan nimi, asiakasnumero, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. (Llisäksi ostotapahtumatietoja jos verkkokaupan ostava asiakas.)

Säännönmukaiset tietolähteet: 
www.fiksuapteekki.fi-verkkokaupan tuotetilaukset tai asiakkaat, jotka ovat liittyneet kanta-asiakkaiksi www-sivujen rekisteröitymislomakkeen tai myymälässä täytetyn paperilomakkeen kautta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset: 
Kemin luontaistuote ja hoitola Oy luovuttaa tietoja ainoastaan välttämättömille tahoille eli verkkokaupassa kuljetuspalveluille, maksupalveluille ja verkkokaupan eri toiminnallisuuksissa käytettyihin palveluihin.

Verkkokaupan eri toiminnallisuuksilla tarkoitetaan: 
– hakupalveluita kuten Google, Bing, Klevu ja Nosto Oy
Kemin luontaistuote ja hoitola Oy ei myy eikä luovuta asiakasrekisterissään olevia tietoja muille ulkopuolisille.

Rekisterin suojauksen periaatteet: 
Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Jokaisella käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Rekisterin käyttöoikeuksia myöntää ja valvoo rekisteriasioita hoitava henkilö.

Rekisteröinnin säännöt

Maksullisuus: 
Rekisteröityminen on maksutonta eikä velvoita rekisteröitynyttä käyttäjää muuhun kuin noudattamaan palvelun sääntöjä. 

Käyttäjän täysivaltaisuus: 
Palvelun käyttäjän tulee olla täysivaltainen luonnollinen henkilö.

Käyttäjän vastuu: 
Rekisteröitynyt käyttäjä vastaa hänen Kemin luontaistuote ja hoitola Oy:lle antamiensa tietojen oikeellisuudesta, henkilökohtaisen käyttäjätunnuksensa ja salasanansa käytöstä ja säilytyksestä.

Rekisterin käyttötarkoitus: 
Hyväksyessään rekisteröitymisen säännöt antaa käyttäjä Kemin luontaistuote ja hoitola Oy:lle luvan luovuttamiensa tietojen käsittelyyn asiakassuhteen ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Käyttäjä lisätään rekisteröitymisen yhteydessä postituslistalle, jonka perusteella asiakkaille lähetetään tiedotteita ja tarjouksia. Käyttäjällä on oikeus ja mahdollisuus poistaa itsensä postituslistalta palvelun kohdassa ”postituslista”.

Rekisterinpitäjän velvollisuus: 
Kemin luontaistuote ja hoitola Oy ei myy eikä luovuta käyttäjärekisterissään olevia tietoja ulkopuolisille. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu.
Asiakastietojen muuttaminen tai poistaminen: Käyttäjällä on oikeus ja mahdollisuus tarkistaa, muuttaa ja poistaa itseään koskevia tietoja palveluntarjoajan rekisteristä. Muutokset voi suorittaa kirjautumalla palveluun tunnuksella ja salasanalla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Sääntöjen muutokset: 
Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa rekisteröitymisen sääntöjä. Muutoksista ilmoitetaan palvelussa tai sähköpostitse. Käyttäjä hyväksyy sääntöjen muutokset jatkamalla palvelun käyttöä.