Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Sininen Uni Valeriaana-teaniini 40 tabl – Terveyskaista

  18,90 

  SininenUni valeriaana-teaniinivalmiste on unihäiriöistä ja jännitystiloista kärsiville henkilöille tarkoitettu ravintolisä. Auttaa pääsemään uneen luontaisin keinoin, sillä sen vaikuttavina aineina toimivat valeriaana ja L-teaniini. Valeriaanalla on unettava ja rentouttava vaikutus. Teaniini puolestaan rauhoittaa, mutta ei väsytä. Valeriaanalla ja teaniinilla on toistensa vaikutuksia tukevia ominaisuuksia. Yhdessä tämä tehokaksikko rentouttaa sekä mieltä, että kehoa ja parantaa unen laatua….

 • Solgar Valerian root 100 caps

  17,20 

  Unentuloa edistämään. Valeriaana eli rohtovirmajuuri on pitkään käytetty rohdoskasvi, joka tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan. Käyttöohje: Annostus: Aikuisille 1-2 kapselia vuorokaudessa. Alä ylitä suositeltua annosta. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Ainesosat: Sisältää: Yhden kapselin sisältö: Valeriaanan juuriuute (4:1). 300 mg Muut aineet: Rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa, kasvissteariinihappo, piidioksidi.

 • Viridian Organic Valerian Root 400mg 60 kaps.

  17,90 

  Käyttöohje: Käyttöohje: Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli. Muista nauttia riittävästi nestettä valmisteen käytön yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei suositella raskauden eikä imetyksen aikana. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Ainesosat: Ainesosat: rohtovirmajuurijauhe (Valeriana officinalis), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori)