Näytetään ainoa tulos

  • Cu 1 Kupari + Fytaasi 80 kaps – Natura Media

    9,95 

    KUPARIA JA FYTAASIENTSYYMIÄ SAMASSA KAPSELISSA Cu1 KUPARI + FYTAASI sisältää yhdessä kasvipohjaisessa kapselissa 2,5 mg korkean imeytyvyyden omaavaa kuparin muotoa, kuparibisglysinaattia. ‍‍ Cu1 KUPARI + FYTAASI-kapseleiden fytaasientsyymi on valmistettu luontaisesti fermentoimalla. ‍Ainesosat: Mikrokiteinen selluloosa, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), fytaasi (muu kuin EU), kuparibisglysinaatti (muu kuin EU), riisivalmiste (kuori, uute). Valmistettu Suomessa. Annostus: 1 kapseli päivässä. ‍Sisältää /1…

    Lisää ostoskoriinLoading Done

Ei enempää sisältöä.. Käytäthän hakua löytääksesi etsimäsi?

Ei enempää sisältöä.. Käytäthän hakua löytääksesi etsimäsi?

Kupari on hivenaine, jota tarvitaan kaikissa soluissa. Se osallistuu entsyymireaktioihin, hapetus- ja pelkistysreaktioihin, melaniinin (tumman pigmentin) tuotantoon, raudan aineenvaihduntaan ja imeytymiseen, hemoglobiinin ja punasolujen muodostamiseen, sidekudoksen, immuunijärjestelmän, hermoston, sydämen ja verenkiertoelimistön toimintaan, kolesteroli- ja sokeriaineenvaihduntaan, sekä kehon lämmönsäätelyyn.

Kupari ravintolisänä

Kupari on hyvä ottaa eri aikaan sinkin, rikin ja molybdeenin kanssa, sillä nämä ovat kuparin vastavaikuttajia ja vähentävät kuparin imeytymistä. Kuparia myydään kupariglukonaattina.