Näytetään ainoa tulos

  • Solgar Chelated Copper 100 tabl.

    12,80 

    Solgar kuparikelaatti on ravintolisä, joka sisältää 2,5 mg kuparia per tabletti. Kelatoitu aminohappoon, mikä tekee kuparista hyvin imeytyvän. Yksi tabletti sisältää: Kupari (bisglysinaatti) 2.5 mg Muut ainesosat: dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, selluloosakumi E466. Kuparikelaatti ei sisällä sokeria, maissia, vehnää, tärkkelystä, gluteenia, maitotuotteita, ei myöskään säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja makeutusaineita. Käyttöohje: 1 tabletti päivässä…

    Lisää ostoskoriin Loading Done

Kupari on hivenaine, jota tarvitaan kaikissa soluissa. Se osallistuu entsyymireaktioihin, hapetus- ja pelkistysreaktioihin, melaniinin (tumman pigmentin) tuotantoon, raudan aineenvaihduntaan ja imeytymiseen, hemoglobiinin ja punasolujen muodostamiseen, sidekudoksen, immuunijärjestelmän, hermoston, sydämen ja verenkiertoelimistön toimintaan, kolesteroli- ja sokeriaineenvaihduntaan, sekä kehon lämmönsäätelyyn.

Kupari ravintolisänä

Kupari on hyvä ottaa eri aikaan sinkin, rikin ja molybdeenin kanssa, sillä nämä ovat kuparin vastavaikuttajia ja vähentävät kuparin imeytymistä. Kuparia myydään kupariglukonaattina.