Super Omega-3 60 kaps.

24,95 

Varastossa

  • Done 🚚 Edulliset toimituskulut
    Toimituskulut alk. 3.90€ ja toimitus on ilmainen yli 49€ tilauksiin!
  • Done 📦 Nopeat toimitukset
    Toimitamme arkipäivisin ennen klo 17:00 tehdyt tilaukset vielä samana päivänä eteenpäin.
  • Done ❤️ Bonusta ostoksistasi
    Saat tilatessasi 5% bonuskoodin myös seuraavaa tilaustasi varten.
Luotettavat ja helpot maksutavat
Tuotetunnus (SKU): 6430039222243 Osastot: , , Brändi:

EAN: 6430039222243

Kuvaus

Omega 3 rasvahapot Krilliöljystä. Puhdistamon Super Omega-3 on uuden sukupolven omega-3! Super Omega-3 on ainutlaatuinen valmiste markkinoilla ja tarjoaa mahdollisuuden nauttia omega-3-rasvahapoista yhtä luonnollisessa muodossa kuin ne ovat ruoka-aineissa ilman lisä- tai täyteaineita.

Omegat ovat fosfolipidi-muodossa eli niillä on ainutlaatuisen ylivoimainen imeytyvyys ja biosaatavuus, ja onkin verrattavissa siihen jos söisi kokonaista kalaa ja saisi omegat suoraan sieltä. Fosfolipidi-muoto mahdollistaa ainutlaatuisen imeytyvyyden ansiosta myös omegan todellisten ja kokonaisvaltaisten hyötyjen saamisen. Tavallisesti omegavalmisteet sisältävät ainoastaan omega-3-rasvahappoja.

Meidän kapselit sisältävät sen lisäksi myös edellä mainittuja fosfolipidejä sekä koliinia ja astaksantiinia, mikä tekee tuotteesta erittäin vahvan ja ainutlaatuisen monipuolisen!

Kapselit ovat kauniin punaisia, mikä monia myös ihmetyttää: tämä väri saadaan juurikin edellä mainitusta astaksantiinista. Super Omega-3 on markkinoiden ekologisin ja eettisin omega-3-valmiste. Puhdistamon Super Omega-3 valmistetaan krilli-planktonista, joka saadaan Etelämantereen läheisyydestä, maailman puhtaimmista vesistä Ecoharvest-menetelmällä kutsutulla tekniikalla kaukana tehtaista, saasteista ja jätteistä.

Tämä menetelmä minimoi niin sanotun ‘sivusaaliin’ eli muiden merenelävien pyynnin ja sivusaalista kerääntyy vain murto-osa verrattuna kalanpyyntiin, joka on maailman yleisin Omega 3 -tuotteiden lähde. Tuote on sertifioitu maailman laadukkaimpana pidetyllä kala- & äyriäistuotteiden sertifikaatilla, eli MSC:llä. Tämän lisäksi tuotteeseen käytetyt krillisaaliit ovat 100% jäljitettäviä. Täysin laktoositon, maidoton, gluteeniton ja täyteaineeton.

Ainesosat:

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos: 2 kapselia päivässä. / 2 kapsel per dag. Vuorokausiannos sisältää / Daglig dos innehåller: Omega-3 rasvahappoja yhteensä / Omega-3-fettsyror sammanlagt 318,6 mg – josta EPA / varav EPA 177 mg – DHA 82,5 mg Fosfatidyylikoliini / Fosfatidylkolin 566 mg Koliini / Kolin 82 mg Astaksantiini / Astaxantin 100 μg Ainesosat / Ingredienser: Superba™ Boost krilliöljy. Kapseli: Kalagelatiini, glyseroli, vesi Ingredienser: Superba™ Boost krillolja. Kapsel: Fiskgelatin, glycerol, vatten

Käyttöohje:

2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Lisätiedot

Paino 0,03 kg
Kilohinta 831.67 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.