Säästä: -13%

Skingain Original 30 pss

(2 tuotearviota)

32,90 

Alin 30 päivän hinta: 37,90 .

Varastossa

 • Done 🚚 Edulliset toimituskulut
  Toimituskulut alk. 4.90€ ja toimitus on ilmainen yli 69€ tilauksiin!
 • Done 📦 Nopeat toimitukset
  Toimitamme arkipäivisin ennen klo 17:00 tehdyt tilaukset vielä samana päivänä eteenpäin.
 • Done ❤️ Bonusta ostoksistasi
  Saat tilatessasi 5% bonuskoodin myös seuraavaa tilaustasi varten.
Luotettavat ja helpot maksutavat
Tuotetunnus (SKU): 7042290100186 Osastot: , , , , , Brändi:

EAN: 7042290100186

Kuvaus

Kollageenia iholle ja hiuksille

SkinGain sisältää patentoidun yhdistelmän 1.- ja 2.-tyypin kollageenia. Nopeatehoinen kollageenijuoma kaunistaa ihoa ja tuuheuttaa hiuksia. Tuo helpotusta myös sidekudos- ja nivelpohjaisiin ongelmiin. Skingain on uusi ja luonnollinen tapa hidastaa ihon vanhenemisprosessia. Kaunis iho on ollut kautta aikojen nuoruuden, elämänilon ja voiman symboli.

Ajan myötä iho menettää luonnollisen elastisuutensa ja kosteutensa ja siihen muodostuu iän tuomia merkkejä.Taistelu ryppyjä ja juonteita vastaan on kiihtynyt vuosi vuodelta ja niitä on yritetty nujertaa niin voitein, leikkauksin, pistoksin, kuin laser –hoidoin. Moni nainen ja mies haluaa kuitenkin hoitaa ihoaan luonnollisella tavalla ja näyttää silti nuorekkaammalta.

SKINGAIN kollageeni buusteri on ravintolisä, jota käyttämällä voit itsekin todeta vanhan viisauden pitävän oikeasti paikkansa: ”Kauneus tulee sisältäpäin”. Tämän kaltaista tuotetta, joka vaikuttaisi niin ihoon, hiuksiin kuin kynsiinkin – ja vielä niveliin, on odotettu pitkään.

SKINGAIN on monissa maissa loppunut kesken moneen kertaan, kun aivan valtaisaan kysyntään ei ole osattu varautua. Kollageeni on luonnollinen proteiini ja tärkein sidekudoksen rakennusaine. 30% kehon proteiinimassasta on kollageenia ja ihon sisältämästä proteiinista 75% on kollageenia.

Elimistön luonnollinen kyky muodostaa kollageenia alkaa heikentyä jo 25 vuoden iästä lähtien. Kollageenisäikeiden jäykistyessä ihoon alkaa muodostua ryppyjä ja juonteita. Sidekudos sisältää myös runsaasti hyaluronihappoa, joka toimii ihossa voiteluaineena antaen iholle sen muodon ja volyymin.

Hyaluronihapolla on kyky sitoa tehokkaasti kosteutta ihoon. Hyaluronihapon määrä ihossa vähenee myös iän myötä. Tämä johtaa tilanteeseen, jossa ihon kosteudensitomiskyky heikkenee ja iho menettää volyymiään, rypistyy ja siihen muodostuu juonteita. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1 annospussi sisältää:

1. typpin kollageenia 5 000 mg 1. typpin 2 kollageenia 300 mg C-vitamiinia 60 mg.

Käyttöohje:

1-2 annosta päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen (n. 200 ml) vettä, mehua, kahvia tai teetä. Voit myös sekoittaa sen smoothien, jogurtin tai puuron joukkoon.

Lisätiedot

Paino 0,166 kg (kilogramma)
Kilohinta 198.19 €

2 arviota tuotteelle Skingain Original 30 pss

1-2 2:n arvosteluista
 1. Tuotteen teho todistettu vuosien aikana! Luottojauhe!

 2. Suomen jatkuvasti edullisin hinta !

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Peruuta