Rikas oluthiiva 110 g – Bertil`s Health

6,75 

Varastossa

  • Done 🚚 Edulliset toimituskulut
    Toimituskulut alk. 3.90€ ja toimitus on ilmainen yli 49€ tilauksiin!
  • Done 📦 Nopeat toimitukset
    Toimitamme arkipäivisin ennen klo 17:00 tehdyt tilaukset vielä samana päivänä eteenpäin.
  • Done ❤️ Bonusta ostoksistasi
    Saat tilatessasi 5% bonuskoodin myös seuraavaa tilaustasi varten.
Luotettavat ja helpot maksutavat
Tuotetunnus (SKU): 6416227020815 Osastot: , , , , Brändi:

EAN: 6416227020815

Kuvaus

Rikas Oluthiivahiutaleet antavat pirteyttä ja energiaa päivään! Oluthiivahiutaleet sisältävät runsaasti hyviä proteiineja sekä B-ryhmän vitamiineja ja foolihappoa. Sopii erityisesti kasvissyöjille. Paahteisen juustoisen makuiset hiivahiutaleet sopivat mainiosti mausteeksi ja aromivahventeeksi ruuanlaittoon.

Rikas Oluthiiva valmistetaan Saccharomyces cerevisae -hiivasta. Oluthiivan hellä kuivaus ja inaktivointi säilyttävät sen ravintoarvon mahdollisimman rikkaana. Rikas Oluthiivan sisältämä oluthiiva on kasvatettu melassiliuoksessa, ja sen maku on pehmeä eikä siinä ole perinteisille oluthiivoille tyypillistä karvautta. Inaktivoitu hiiva ei toimi leivinhiivana eikä aloita käymistä.

Kenelle?

* Tiukkaa kasvisruokavaliota noudattaville
* Kuntoilijoille ja urheilijoille
* Piristystä kaipaaville
* Helppokäyttöistä oluthiivaa arvostaville B1-vitamiini eli tiamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja ja sydämen toimintaa.

B2-vitamiini eli riboflaviini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, limakalvojen ja ihon pysymistä normaalina, punasolujen pysymistä normaalina, näön pysymistä normaalina, raudan aineenvaihduntaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Lisäksi se vähentää väsymystä ja uupumusta.

B3-vitamiini eli niasiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja, sekä limakalvojen ja ihon pysymistä normaalina. Se auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. B5-vitamiini eli pantoteenihappo edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, D-vitamiinin synteesiä ja henkistä sorituskykyä. Lisäksi se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. B6-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa, homokysteiinin aineenvaihduntaa, kysteiinin synteesiä, psykologisia toimintoja, punasolujen muodostumista, vastustuskykyä ja hormonitoiminnan säätelyä.

Se myös auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. B7-vitamiini eli biotiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, makroravinteiden aineenvaihduntaa, psykologisia toimintoja sekä hiusten, limakalvojen ja ihon pysymistä normaalina.

B12-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, homokysteiinin aineenvaihduntaa, psykologisia toimintoja, punasolujen muodostumista sekä vastustuskykyä. Lisäksi se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Foolihappo edistää normaalia raskauden aikaista kudosten kasvua, aminohapposynteesiä, veren muodostumista, homokysteiinin aineenvaihduntaa, psykologisia toimintoja ja vastustuskykyä. Lisäksi se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Sisältää:

100 % oluthiivahiutale. Ravintosisältö / 100 g // annos Energiaa (kcal), 390 // 15,6 Proteiinia (g), 51 // 2,0 Hiilihydraatteja (g), 37 // 1,5 Rasvaa (g), 4 // 0,2 Ravintokuitua (g), 22 // 0,9 Sinkkiä (mg), 120 // 4,8 (48 %*) B1-vitamiinia (mg), 45 // 1,8 (164 %*) B2-vitamiinia (mg), 18 // 0,7 (50 %*) B3-vitamiinia (mg), 340 // 13,6 (85 %*) B5-vitamiinia (mg), 140 // 5,6 (93 %*) B6-vitamiinia (mg), 34 // 1,4 (100 %*) B7-vitamiinia (mikrog), 200 // 7,8 (16 %*) B12-vitamiinia (mikrog), 44 // 1,8 (72 %*) Foolihappoa (mikrog), 4400 // 176 (88 %*) * = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta.

Käyttöohje:

4 g (1 rkl) päivässä. Rikas Oluthiiva ei sisällä hiivaongelmien yleisintä aiheuttajaa, Candida albicans -hiivaa. Hiivahiutaleet on käsitelty siten, että ne eivät ala kasvaa ruuansulatuskanavassa. Kaiken varmuuden vuoksi Rikas Oluthiiva -oluthiivahiutaleita ei kuitenkaan suositella nautittavaksi akuuttien hiivaongelmien aikana.

Lisätiedot

Paino 0,11 kg
Kilohinta 61.36 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.