Redasin Forte 120 tablettia – Hankintatukku

(4 tuotearviota)

16,90 

Varastossa

 • Done 🚚 Edulliset toimituskulut
  Toimituskulut alk. 3.90€ ja toimitus on ilmainen yli 49€ tilauksiin!
 • Done 📦 Nopeat toimitukset
  Toimitamme arkipäivisin ennen klo 17:00 tehdyt tilaukset vielä samana päivänä eteenpäin.
 • Done ❤️ Bonusta ostoksistasi
  Saat tilatessasi 5% bonuskoodin myös seuraavaa tilaustasi varten.
Luotettavat ja helpot maksutavat

EAN: 6428300003844

Kuvaus

Punariisi-ubikinoni-B-vitamiinitabletit Ravintolisä sydämen ja verisuonten hyvinvointiin. Sisältää punariisiä sekä sydämelle tärkeitä ubikinonia (koentsyymi Q10) ja foolihappoa B6– ja B12-vitamiinia. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, makeuttamaton ja vegaaninen.

Fysiologiset vaikutukset: Punariisi valmistetaan fermentoimalla valkoista riisiä Monascus purpureus -rihmasienellä. Tässä fermentointiprosessissa syntyy voimakkaan punaista väriainetta ja värjäytyneet riisinjyvät kuivataan ja jauhetaan. Punariisin sisältämä monakoliini-K edistää 10 mg:n päivittäisellä annoksella veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina.

Ubikinoni (koentsyymi Q10) on erittäin vahva, rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine, jota on elimistömme jokaisessa solussa. Ubikinonia muodostuu maksassa, mutta sen muodostuminen vähenee muun muassa iän ja joidenkin sairauksien sekä lääke- ja ravintoaineiden vaikutuksesta. Redasin® Strong sisältää tärkeät ravintoaineet sydämen ja verisuonten hyvinvointiin.

Punariisin ja ubikinonin lisäksi valmiste sisältää kolmen B-vitamiinin yhdistelmän; foolihappo, B6– ja B12-vitamiini, joka edistää homokysteiinin aineenvaihduntaa sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Häiriöt entsyymitoiminnassa (perinnölliset) tai vitamiinien (foolihappo, B6– ja B12-vitamiini) puutokset johtavat kohonneisiin homokysteiinitasoihin elimistössä. Redasin® Strong antaa uutta energiaa ja antioksidanttisuojaa elimistölle.

Ainesosat:

Vuorokausiannos 2 tabl. sisältää: Punariisiä 1000 mg, josta monakoliini-K:ta 10 mg Ubikinonia 20 mg B12-vitamiinia 3 µg (120 %)* B6-vitamiinia 2,2 mg (157 %)* Foolihappoa 300 µg (150 %)* *vuorokautisen saannin vertailuarvosta Ainesosat: Paakkuuntumisenestoaineet E 460, E 551, Punariisi (Monascus purpureus -rihmasienellä fermentoitu riisi), Pintakäsittelyaine E 470b, Ubikinoni (ubidekarenoni), Syanokobalamiini, Pyridoksiinihydrokloridi, Pteroyylimonoglutamiinihappo

Käyttöohje:

2 tablettia päivässä, mielellään illalla. Tabletit voidaan tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Punariisivalmistetta ei suositella raskaana oleville, imettäville, maksasairauksista kärsiville eikä elinsiirtopotilaille. Varmistakaa hoitavalta lääkäriltä punariisivalmisteen yhteensopivuus käytössä olevien reseptilääkkeiden kanssa. Greippimehua ei saa juoda punariisiä käytettäessä, koska mehu estää CYP3A4-entsyymin aktiivisuutta ja punariisi metaboloituu tämän systeemin kautta, jolloin sen vaikutus ja haittavaikutukset saattavat voimistua.

Lisätiedot

Paino 0,06 kg
Kilohinta 281.67 €

4 arviota tuotteelle Redasin Forte 120 tablettia – Hankintatukku

 1. Hyvää olen käytänyt sitä redasiini jo lähes 10v ja kolesterool on pysynyt normaali.

 2. Kai tuote on käyttökelpoinen.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Peruuta