Etusivu » Kauppa » Yleinen » Punkkis punkkikarkote – Via Naturale

Punkkis punkkikarkote – Via Naturale

15,60 

Vain 2 varastossa

Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonusta ostoksistasi
  • Check Mark Suomalaiset ja luotettavat maksutavat
Maksa omassa tahdissasi. Pilko maksut Klarnalla.
Tuotetunnus (SKU): 6417612821062 Osasto:

EAN: 6417612821062

Kuvaus

PUNKKIS Punkkikarkote – hyönteiskarkote punkkien ja hyttysten torjuntaan Intensiivi punkkikarkote, joka tehoaa myös hyttysiin. Kasviperäinen sitruunaeukalyptusöljypohjainen tehoaine. Suojaa punkeilta keskimäärin 6 tunnin ajan ja hyttysiltä keskimäärin 4 tunnin ajan.

Huomioi, ettei mikään punkkikarkote anna täydellistä suojaa. Pitkä vesikosketus tai voimakas hikoilu vähentää valmisteen suoja-aikaa.

Ainesosat:

Vaikuttava aine: Eucalyptus citriodora -öljy, hydratoitu, syklinen 12,5 % w/w CAS: 1245629-80-4

Käyttöohje:

Levitä paljaalle ihoalueelle esim. kasvoille, käsivarsille ja säärille kerran päivässä. Suosituskäyttömäärä 6-7 suihkausta 250 cm2 / 1ml. Kasvoille käytettäessä suihkutetaan suoraan kämmenelle ja levitetään ohuelti kasvoille silmien ja suun alueita lukuun ottamatta. Pitkähihaisten vaatteiden ja pitkien housujen käyttöä suositellaan. Valmiste on tarkoitettu vain aikuisille. Ravistettava ennen käyttöä. Vain ulkoiseen käyttöön. Suihketta on käytettävä käyttöohjeiden mukaisesti. Ei saa pyyhkiä, ennen kuin kalvo on kuivunut. Ei silmien ja suun alueelle. Silmäkosketuksen yhteydessä on silmät huuhdeltava perusteellisesti vedellä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Sisältää sitronellolia. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytetään huoneenlämmössä. Hävitä sisältö vaarallisena jätteenä ja tyhjä pakkaus sekajätteenä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Lisätiedot