Puhdistamo Reishiuute 50ml

19,95 

Varastossa

  • Done 🚚 Edulliset toimituskulut
    Toimituskulut alk. 3.90€ ja toimitus on ilmainen yli 49€ tilauksiin!
  • Done 📦 Nopeat toimitukset
    Toimitamme arkipäivisin ennen klo 17:00 tehdyt tilaukset vielä samana päivänä eteenpäin.
  • Done ❤️ Bonusta ostoksistasi
    Saat tilatessasi 5% bonuskoodin myös seuraavaa tilaustasi varten.
Luotettavat ja helpot maksutavat
Tuotetunnus (SKU): 6430039221338 Osastot: , , , , , Brändi:

EAN: 6430039221338

Kuvaus

1. Ennaltaehkäisemään stressiä 2. Parantamaan unenlaatua 3. Tukemaan luonnollista immuunijärjestelmää

Suomalaisesta villistä lakkakäävästä valmistettu vahva tuplauute Reishi, eli lakkakääpä, on yksi eniten tutkituista lääkinnällisistä sienistä. Sillä on erittäin pitkä, jopa yli 2000-vuotinen käyttöhistoria, etenkin perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Reishiä on käytetty yleistä hyvinvointia edistämään; ehkäisemään stressiä, parantamaan etenkin henkistä suorituskykyä sekä tasapainottamaan immuunijärjestelmän toimintaa.

Kiinassa reishi tunnetaan niinsanotusti ’pitkäikäisyyden yrttinä’. Reishillä on adaptogeeninen vaikutus – se tasapainottaa kehomme toimintoja monipuolisesti. Se toisaalta auttaa saamaan paremmin unen päästä kiinni illalla käytettynä, sekä parantamaan unen laatua, mutta soveltuu hyvin myös aamulla käytettäväksi. Reishi ei väsytä eikä piristä, vaan nimenomaisesti tasapainottaa.

Reishin vaikutukset perustuvat sen sisältämiin lukuisiin polysakkarideihin sekä triterpeeneihin.

Milloin käytän Puhdistamon Reishiuutetta?
Reishi soveltuu yrttinä jatkuvaan käyttöön ja monet käyttävätkin sitä säännöllisesti sen yleistä hyvinvointia tukevien ominaisuuksiensa vuoksi. Se tukee immuuni- järjestelmää tehokkaasti. Reishiä voi käyttää isompina annoksina silloin kun tiedossa on mahdollisesti erityisen stressaavia tilanteita. Siitä voi olla apua myös erilaisissa jännittävissä tilanteissa, kuten esiintymisissä yleisön edessä tai työpaikkahaastattelussa.

Reishin ominaisuudet tulevat esiin parhaiten jatkuvassa käytössä. Puhdistamon Reishiuute soveltuu hyvin yhteiskäyttöön erityisesti Puhdistamon Ashwagandhan tai Ruusujuuriuutteen kanssa.

Ainesosat:

Vesi, alkoholi (20%), lakkakääpä

Käyttöohje:

1 pipetillinen 2 kertaa päivässä. Päiväannos sisältää 30mg lakkakäävän beetaglukaaneja. Sekoita esim. kahvin tai teen joukkoon, smoothieen tai proteiinijuomaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Lisätiedot