Etusivu » Kauppa » Terveys » Luontaistuotteet » Yrttiuutteet ja -tipat » Pakurikääpäuute 50 ml Puhdistamo

Pakurikääpäuute 50 ml Puhdistamo

(1 tuotearvio)

19,95 

Varasto loppu

Harmillisesti tätä kyseistä tuotetta ei ole juuri nyt varastossa. Haluaisitko että ilmoitamme sinulle, kun tätä tuotetta tulee lisää varastoon? Jätä alle sähköpostisi. Niin ilmoitamme sinulle välittömästi, kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonusta ostoksistasi
  • Check Mark Suomalaiset ja luotettavat maksutavat
Maksa omassa tahdissasi. Pilko maksut Klarnalla.

EAN: 6430039220348

Kuvaus

Pakurikääpäuute on tähän mennessä eniten kehitystyötä ja huolellisuutta vaatinut Puhdistamon tuote. Se on huipputasoinen, 600% tiivistetty tuplauute Suomalaisesta pohjoisen Pakurista. Pakurikääpä on koivussa kasvava hiilenmusta lahottajasieni. Sillä on pitkä historia Venäjällä, Suomessa ja Aasiassa eräänlaisena toonisena yrttinä jonka nauttimisella on monia suotuisia vaikutuksia.

Pakuri on ensinnäkin vertaansa vailla oleva antioksidantti. Se pesee jopa raakakaakaon tässä suhteessa, jos se on oikein valmistettu. Toisekseen Pakuri sisältää polysakkarideja, jotka säätelevät elimistön immuunijärjestelmän toimintaa vahvistaen sitä. Pakurista on tehty lukuisia tutkimuksia kansainvälisesti ja Suomessakin, ja tutkimuksia tulee jatkuvasti lisää. Pakuriuutteen takana oli halumme tehdä uute, jossa oikeasti on niitä tehoaineita jota Pakurista halutaan saada irti.

Yleisin käyttötapa, eli keittää pakuria hetki vedessä on varsin hyvä tapa – mutta mikäli halutaan päästä nauttimaan niistä hyödyistä joihin tutkimuksissa viitataan, ei niitä enää ”kotikeitolla” oikein saada aikaan. Siksi järjestimme asian niin, että omat kerääjämme joilla on tarkat vaatimukset laadun suhteen, keräävät Suomen metsistä Pakurikääpää. Näin saatu pakurikääpä uutetaan ensin kiehuvassa vedessä useiden tuntien ajan. Tämän lisäksi pakuri uutetaan vielä kuumassa etanolissa (alkoholi). Näin toimimalla Pakurista saadaan kaikki hyödyllinen irti. Viimeinen askel on tiivistäminen, joka tekee Pakuriuutteestamme ainutlaatuisen. Tiivistämällä uuteen vaikuttavien aineiden pitoisuus nousee 6-kertaiseksi, eli 600% verrattuna alkutilanteeseen.

Pelkkä tiivistämätönkin uute on siis jo tasokas tuplauute joka on kotioloissa lähes mahdoton valmistaa, mutta tiivistettynä se on täysin omalla tasollaan!

Pähkinänkuoressa: Omien kerääjiemme Suomesta keräämää Koko valmistusprosessi tehty Suomessa Kuumavesiuute, sekä kuumaetanoli-uute Haihduttamalla väkevöitetty 6 kertaa vahvemmaksi kuin tavallinen uute
Pakattu 50ml Miron Glas – tummanviolettiin lasiin.
Puhdistamon Pakurikääpäuute ravintosisältö / 100g: Energiaa – 0 kcal Protetiinia – 0 g Hiilihydraatteja – 0 g Rasvaa – 0 g

Ainesosat:
Vesi, alkoholi, pakurikääpä

Käyttöohje:
15 tippaa kahdesti päivässä. Päiväannos sisältää Pakuuriuutetta 200g.

1 arvio tuotteelle Pakurikääpäuute 50 ml Puhdistamo

  1. Esa R. (vahvistettu ostaja)

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Lisätiedot