Normolip 5

25,00 

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonusta ostoksistasi
  • Check Mark Suomalaiset ja luotettavat maksutavat
Maksa omassa tahdissasi. Pilko maksut Klarnalla.

EAN: 8008843010424

Kuvaus

Normolip-5 punariisin vaikuttava aine Monakoliini-K on luonnollinen apu veren kolesteroli ja triglyseridien hallintaan. Lisäksi tuotteessa on kromia, joka edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina.

Normolip-5:n teho ja turvallisuus on tutkittu Genovan yliopiston sisätautien tutkimuksen ja verisuonitautien ehkäisyn laitoksen tutkimuksessa.

Suotuisa vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 kapseli vuorokaudessa. Yhdessä pakkauksessa on kahden kuukauden annos.

Ainesosat:

Sisältö/1 kapseli: punariisi tit.5 % 0,2 g. vastaa monakoliinia 10 mg. gamma orytsanoli 90 mg. koentsyymi Q10 10 mg. polikosanoli 5 mg. kromi 200 μg. Ainesosat: punariisiuute, jossa on 5 % monakoliini K:ta (Oryza sativa L., siemen, joka on fermentoitu monascus purpureuksella), gelatiini, gamma-orytsanoli, täyteaineena mikrokiteinen selluloosa, paakkuuntumisenestoaineena rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, ubikinoni Q10 koentsyymi, polikosanoli, joka on uutettu 60 % oktakosanoliksi, kromipikolinaatti, värinä klorofyllikuparikompleksi.

Käyttöohje:

1 kapseli päivässä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveellisiä elintapoja. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Lisätiedot