Etusivu » Kauppa » Kauneus » Vartalonhoito » Kylmägeelit ja kipugeelit » Nodol Glukosamiini Nivelvoide 100 ml – Aboa Medica
Ale: -70%

Nodol Glukosamiini Nivelvoide 100 ml – Aboa Medica

5,00 

Varasto loppu

Harmillisesti tätä kyseistä tuotetta ei ole juuri nyt varastossa. Haluaisitko että ilmoitamme sinulle, kun tätä tuotetta tulee lisää varastoon? Jätä alle sähköpostisi. Niin ilmoitamme sinulle välittömästi, kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonusta ostoksistasi
  • Check Mark Suomalaiset ja luotettavat maksutavat
Maksa omassa tahdissasi. Pilko maksut Klarnalla.
Tuotetunnus (SKU): 8008843010288 Osastot: , , , Brändi:

EAN: 8008843010288

Kuvaus

(Päiväys 11/21)

Glukosamiini – MSM – rikkivoide Tämä nivelvoide on lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty hyödyntäen glukosamiinin, MSM-rikin, pajunkuoren, pirunkouran, lääkealoen ja alppiarnikan hyviä vaikutuksia niveliin. Tuotteen ainesosilla on niveliä suojaava ja kipua rauhoittava synergiaalinen yhteisvaikutus. Ei rasvaa eikä värjää. Allergiatestattu. Mikrobiologisesti tutkittu.

HUOMIOITAVAA! Pajunkuori – Aspiriinissa on samoja kemiallisia ainesosia, joten jos olet allerginen aspiriinille, saatat saada oireita pajunkuoresta.

Kliinisesti testattu: NO-DOL glukosamiinivoidetutkimuksessa selvitettiin voiteen terapeuttinen teho yhdistettynä ultraäänihoitoon potilailla, jotka kärsivät polven nivelrikosta. Tutkimukseen osallistui 64 potilasta: 46 naista ja 18 miestä, joiden keskimääräinen ikä oli 47 vuotta ja sairaus kestänyt 5 kk-8 v (keskim. 2,2 v.).

Edellisestä sairauden pahenemisesta oli kulunut 2 vko:a-3 kk (keskim. 56 pv). Potilaat jaettiin kahteen ryhmään. Toista ryhmää (31 potilasta) hoidettiin NO-DOL-glukosamiinivoiteella ja ultra-äänellä (US 0,8 W/cm2). Vertailuryhmää (33 potilasta), hoidettiin lumevoiteella (parafiinöljy) ja ultraäniterapialla (US 0,8 W/cm2).

Tulokset määritettiin anamneesin, kliinisen kaavion, röntgen- ja ultraäänikuvien perusteella. Tutkimuksessa vertailtiin aikaa, joka nivelrikkopotilailta kului 25 metrin pituisen matkan kävelemiseen, tuolilta nousemiseen ilman käsitukea (toistettiin kolme kertaa) ja kipua (Analogic Visual Scale, 0-100 mm), ennen hoitoa ja hoidon jälkeen.

Tutkimus kesti 2 viikkoa ja siihen sisältyi 10 hoitokertaa. NO-DOL rikkivoide / nivelvoide osoittautui tehokkaammaksi kuin lumehoito. No dol tuotesarja sisältää monia glukosamiinituotteita, joiden avulla voit hoitaa ja ravita niveliä varmistamalla riittävän nivelravintoaineiden saannin ja jopa ennalta estää vaivojen ilmaantumista.

Sisältää:

Vaikuttavat aineet: Glukosamiini, MSM-rikki, Pajunkuoriuute, Pirunkourauute, Lääkealoeuute, Alppiarnikauute.

Käyttöohje:

Levitetään hoidettavalle kipualueelle, vähintään kaksi kertaa päivässä, kevyesti hieroen, kunnes voide on imeytynyt.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Lisätiedot