Ferroforte B+C 500ml

14,95 

Vain 2 varastossa

  • Done 🚚 Edulliset toimituskulut
    Toimituskulut alk. 3.90€ ja toimitus on ilmainen yli 49€ tilauksiin!
  • Done 📦 Nopeat toimitukset
    Toimitamme arkipäivisin ennen klo 17:00 tehdyt tilaukset vielä samana päivänä eteenpäin.
  • Done ❤️ Bonusta ostoksistasi
    Saat tilatessasi 5% bonuskoodin myös seuraavaa tilaustasi varten.
Luotettavat ja helpot maksutavat
Tuotetunnus (SKU): 6428300004797 Osastot: , , Brändi:

EAN: 6428300004797

Kuvaus

Hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen luonnonrauta-B-C-vitamiinivalmiste koko perheelle! Hyvänmakuinen Ferroforte B + C on hyvin imeytyvä , vahva ja vatsalle ystävällinen rautavalmiste.

Se sisältää rautaa hyvin imeytyvässä orgaanisessa sitraattimuodossa, rautapitoisia yrttejä sekä raudan imeytymiselle ja hyväksikäytölle tärkeitä B- ja C-vitamiineja.

Rauta (Fe) on välttämätön kivennäisaine, jota tarvitaan punasoluissa olevan hemoglobiinin muodostumiseen ja kuljettamaan happea keuhkoista jokaiseen soluun.

B-vitamiinit ovat vesiliukoisia, monille elimistön perustoiminnoille tärkeitä vitamiineja, joita tarvitaan päivittäin. Tiamiini (B1) on tärkeä aineenvaihdunnalle, iholle ja hermostolle. Riboflaviinilla (B2) on vaikutusta punasolujen tuotantoon, samoin pyridoksiinilla (B6), jolla on myös keskeinen merkitys aminohappoaineenvaihdunnassa. B12 -vitamiinia tarvitaan kasvuun ja hermostolle sekä punasolujen muodostukseen.

Riittävän foolihapon saanti on tärkeää erityisesti raskaana oleville, sillä se ehkäisee sikiövaurioita. Foolihappo on myös keskeinen punasolujen tuotannossa tarvittava vitamiini.

C-vitamiini on tärkeä antioksidantti vastustuskyvylle, ihon hyvinvoinnille, ikenille, verisuonille ja raudan imeytymiselle. Raudanpuutetta saattaa esiintyä naisilla kaikissa ikäryhmissä muun muassa runsaiden kuukautisten, raskauden ja imetyksen, laihduttamisen, puuttellisten ravintotottumusten sekä syömis- ja imeytyshäiriöiden vuoksi.

Rankka kuntoilu ja urheilu saattavat aiheuttaa rautavarastojen vähenemistä myös miehillä.

Hyvänmakuinen, vatsaystävällinen suomalainen Ferroforte B+C sopii kaikille, jotka tarvitsevat lisärautaa. Tuote ei sisällä hiivaa, laktoosia, gluteenia eikä alkoholia.

Ainesosat:

Päiväannos (15 ml) sisältää: Rautaa 18 mg C-vitamiinia 75 mg B12-vitamiinia 2,5 µg B2-vitamiinia 1,4 mg B6-vitamiinia 1,4 mg B1-vitamiinia 1,1 mg Foolihappoa 200 µg

Käyttöohje:

15 ml päivässä ennen ateriaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Lisätiedot