Enzymedica Digest Basic 90 kaps

36,95 

Vain 2 varastossa

  • Done 🚚 Edulliset toimituskulut
    Toimituskulut alk. 3.90€ ja toimitus on ilmainen yli 49€ tilauksiin!
  • Done 📦 Nopeat toimitukset
    Toimitamme arkipäivisin ennen klo 17:00 tehdyt tilaukset vielä samana päivänä eteenpäin.
  • Done ❤️ Bonusta ostoksistasi
    Saat tilatessasi 5% bonuskoodin myös seuraavaa tilaustasi varten.
Luotettavat ja helpot maksutavat
Tuotetunnus (SKU): 670480460214 Osastot: , , , , Brändi:

EAN: 670480460214

Kuvaus

Enzymedica Digest Basic on hellävarainen mutta tehokas ruuansulatusapu. Se sisältää olennaiset entsyymit kaikkien neljän pääasiallisen ravintoaineryhmän sulattamiseen. Digest Basic soveltuu kenelle tahansa, mutta erityisesti niille jotka haluvat kokeilla entsyymejä edullisesti, ovat kovin nuoria tai joilla on yliherkkyyttä tehokkaampien entsyymivalmisteiden käytössä.

Kun Digest Basic otetaan aterian aluksi, se auttaa ruuansulatuksessa ja vapauttaa energiaa mikä muuten sidottaisiin ruuansulatukseen. Tämä energia voidaan sitten käyttää muihin elimistön toimintoihin ja tämä huomataan yleensä parantuneena energiana ja hyvänolontunteena.

Tehokas entsymaattinen toiminta edesauttaa myös ravinnossa olevien ravintoaineiden imeytymistä ja hyväksikäyttöastetta. Näin on mahdollista saada samasta määrästä ruokaa ”enemmän irti”. Näiden hyötyjen lisäksi Digest Basic voi auttaa yleisten ruuansulatuksellisten ongelmien kanssa (esim. närästys, turvotus ja ilmavaivat).

Ainesosat:

Proteaasi, amylaasi, glukoamylaasi, alfagalaktosidaasi, sellulaasi, laktaasi, lipaasi, maltaasi, pektinaasi, ksylanaasi, invertaasi, kapseli: selluloosa, vesi. Ravintoaineet / kapseli amylaasi, 82 mg proteaasi, 107 mg glukoamylaasi, 20 mg alfagalaktosidaasi, 10 mg sellulaasi, 12 mg lipaasi, 3 mg laktaasi, 6 mg maltaasi, 5 mg ksylanaasi, 3 mg invertaasi, 4 mg pektinaasi, 6 mg

Käyttöohje:

Yksi kapseli aterian ensimmäisen suupalan yhteydessä. Enemmän voi turvallisesti ottaa jos tarpeen.

Lisätiedot

Paino 0,023 kg
Kilohinta 1606.52 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.