Etusivu » Kauppa » Terveys » Luontaistuotteet » Kasvikapselit ja yrttiuutekapselit » CuraMIN 90 kaps – Harmonia

CuraMIN 90 kaps – Harmonia

44,90 

Vain 2 varastossa

Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonusta ostoksistasi
  • Check Mark Suomalaiset ja luotettavat maksutavat
Maksa omassa tahdissasi. Pilko maksut Klarnalla.

EAN: 6417187101613

Kuvaus

curaMIN® – todistetusti toimiva niveltuote!

curaMIN® auttaa suojaamaan niveliä ja tukee normaalia nivelten terveyttä kahden dokumentoidun uutteen yhteisvaikutuksen ansiosta.

USA:ssa moneen kertaan parhaaksi nivelvalmisteeksi ja ravintolisäksi valittu curaMIN® on voittanut lukuisia palkintoja. Raaka-aineiden turvallisuus ja teho on dokumentoitu 69:ssä julkaistussa tutkimuksessa. Tutkimuksen mukaan yhdeksän kymmenestä sai avun.

Luonnollinen curaMIN® sisältää kahta tarkkaa valittua uutetta:

  • BCM95® – maailman dokumentoiduin, ensiluokkaisesti imeytyvä kurkumiiniuute.
  • BosPure® – vahvapitoinen uute boswelliasta. Viisi kertaa tavallista boswelliaa vahvempi.
  • Kurkuma (BCM95 ®) auttaa suojaamaan niveliä ja tukee normaalia nivelten terveyttä. Se auttaa myös suojaamaan kehon soluja hapettumisstressiä vastaan ja ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Boswellia (BosPure ®) tukee lisäksi nivelten mukavuutta sekä liikkuvuutta*.

Harmonia-sarjan valmisteiden kehitys perustuu kliinisiin tutkimuksiin sekä pitkiin käyttöperinteisiin. Turvallisuus ja vaikutus on aina varmistettu kliinisissä tutkimuksissa, jotka on tehty kapseleiden sisältämällä vaikuttavien aineiden määrällä. Siksi voit aina käyttää Harmonia-sarjan tuotteita turvallisin mielin.

Annostus kahden ensimmäisen viikon aikana: 3 kapselia päivässä (2 aamulla + 1 illalla). Sen jälkeen 2 kapselia päivässä (1 aamulla + 1 illalla). Tarvittaessa suurempaa annosta voi ottaa pidemmän ajan. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ainesosat: Standardisoitu kurkumauute (Curcuma longa, BCM95®, sisältää luontaisesti turmeroneja), Boswellia serrata (BosPure®), kapselin kuori (selluloosa).

*Terveysväitteet perustuvat kurkuman ja boswellian EFSA sallimiin terveysväitteisiin. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Lisätiedot

Paino 0.054 kg
Kilohinta 831.48 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.