Etusivu » Kauppa » Terveys » Kivennäisaineet ja hivenaineet » Seleeni » Pharma Nord Bio-Selen+Sinkki 150 tabl

Pharma Nord Bio-Selen+Sinkki 150 tabl

23,70 

Vain 2 varastossa

Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonusta ostoksistasi
  • Check Mark Suomalaiset ja luotettavat maksutavat
Maksa omassa tahdissasi. Pilko maksut Klarnalla.
Tuotetunnus (SKU): 5709976030503 Osastot: , , Brändi:

EAN: 5709976030503

Kuvaus

Bio-Selen+Sinkki on hyvä antioksidanttivalmiste koko perheelle. Se sisältää tärkeät antioksidantit seleenin, sinkin ja beetakaroteenin, sekä B6-, C- ja E-vitamiineja. Käytetty seleeni on orgaanista seleeniä, joten sen imeytyminen elimistöön on taattu. Elintärkeä hivenaine, seleeni Viime vuosina tiede on todennut seleenin olevan elintärkeä terveydellemme. Tänään tiedetään yleisesti, että seleeni suojaa solujamme vapaiden radikaalien hyökkäyksiä vastaan ja kuljettaa raskasmetalleja pois kehosta. Tämän vuoksi tiedemiehet ovatkin huolissaan viljamme matalista seleenipitoisuuksista.

Eräs tärkeimmistä syistä alentuneisiin seleenitasoihin ovat niukat seleenimäärät maaperässämme Pohjois-Euroopassa. Jääkausi huuhteli mennessään seleenin maaperästä, ja siitä lähtien seleenitasot ovat yhä laskeneet nykyaikaisten viljelymenetelmien ansiosta. Lisäksi ostamme yhä enemmän säilöttyä ja puolivalmista ruokaa ja eineksiä, mikä on omiaan vähentämään seleenin saantiamme. Jos ei syö runsaasti lihaa ja maitotuotteita, ruoasta on vaikeaa saada riittävää päivittäistä seleenimäärää.

Yhdestä tabletista Bio-Selen+Sinkkiä saat 50 mikrogrammaa hyvin imeytyvää seleeniä, joka nostaa seleenipitoisuuden yhdessä ravinnon kanssa riittävälle tasolle eli noin 100-150 mikrogrammaan päivässä. EU:ssa seleenin turvallisena saantina pidetään 450 mikrogrammaa päivässä.

Aineosat:

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: A-vitamiinia RE 1000 µg RE (Beetakaroteenina 6 mg) B6-vitamiinia 2 mg E-vitamiinia 10 mg α-TE C-vitamiinia 60 mg Seleeniä (orgaanista) 50 µg Sinkkiä 15 mg

Käyttöohje:

1 tabletti päivässä.

Lisätiedot

Paino 0.09 kg
Kilohinta 263.33 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.