Näytetään kaikki 3 tulosta

  • L-Arginine 700mg 180 kaps – Now Foods

    32,90 

      Välttämätön aminohappo Typpioksidin esiaste Arginiini on ehdollisesti välttämätön emäksinen aminohappo, joka osallistuu ensisijaisesti urean aineenvaihduntaan ja erittymiseen sekä DNA-synteesiin ja proteiinien tuotantoon. Se on tärkeä typpioksidin (NO) esiaste ja siten osallistuu verisuonten laajentamiseen. Tuotteessa käytetty L-arginiini on farmaseuttista laatua. Käyttö: Ota 1 kapseli päivässä lasillisen vettä kanssa ruokailujen välissä tai ennen nukkumaan menoa. Säilytä…

    Lisää ostoskoriinLadataan Valmis
  • Puhdas+ L-Arginiini jauhe 200 g

    22,40 

    Arginiini on aminohappo, joka edistää typpioksidin tuotantoa elimistössä. Typpioksidi toimii useita elintoimintoja säätelevänä välittäjäaineena. Ainesosat: L-Arginiini 3,5 – 7 g Gluteeniton, sokeriton, laktoositon, lisäaineeton, makeuttamaton, säilöntäaineeton, soijaton, vegaaninen. Käyttöohje: Aikuisille 1-2 teelusikallista vuorokaudessa. Sekoita pieneen määrään vettä tai smoothieen. Sopii myös kasvissyöjille.

    Lisää ostoskoriinLadataan Valmis
  • Double Strenght L-Arginine 1000mg 120 tabl – Now Foods

    35,90 

    L-Arginiini on ehdollisesti välttämätön emäksinen aminohappo, joka osallistuu ensisijaisesti urean aineenvaihduntaan ja erittymiseen, sekä DNA-synteesiin ja proteiinien tuotantoon. Se on tärkeä typpioksidin (NO) esiaste ja siten osallistuu verisuonten laajentamiseen. Määrä/pakkaus: 120 tablettia L-Arginiini/tabletti (mg): 1000 mg Farmaseuttinen raaka-aine Sopii kasvissyöjille GMO-vapaa Ravintolisä Ainesosat: L-Arginine HCl, mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, steariinihappo (kasvilähde), kroskarmelloosinatrium, piidioksidi ja kasvispäällyste [hypromelloosi (selluloosa), kalsiumkarbonaatti,…

    Lisää ostoskoriinLadataan Valmis

Ei enempää sisältöä.. Käytäthän hakua löytääksesi etsimäsi?

Ei enempää sisältöä.. Käytäthän hakua löytääksesi etsimäsi?

Aminohappo arginiini osallistuu erityisesti verisuonten säätelymekanismeihin eli se vaikuttaa muun muassa verenpaineeseen. Lisäksi sillä on tärkeä rooli lihaksiston toiminnassa ja rasva-aineenvaihdunnassa. Arginiinia saadaan esimerkiksi pähkinöistä ja keho pystyy tuottamaan sitä myös itse, mutta vain melko pieniä määriä.