Näytetään kaikki 2 tulosta

  • Kelpasanveg 150 tabl. Vogel

    13,40 

    Alfred Vogel tutustui Kelp-merilevään matkallaan Kaliforniassa. Alfred ui Tyynessä valtameressä joka päivä ja huomasi siellä kasvavan pitkän merilevän. Kasvi ei tuolloin ollut kovin tunnettu, mutta koska Alfred oli hyvin kiinnostunut kasveista hän päätti maistaa merilevää. Hän huomasi pian, ettei enää väsynyt untiretkillään niin nopeasti kuin aiemmin. Myöhemmin hän kehitti Kelp-merilevästä oman Kelpasan valmisteen, joka sisältää…

  • Viridian Organic Kelp 90 kaps

    18,90 

    Luomu Kelp merilevä kasvikapselissa Luomu Kelp merilevä on luonnollinen jodin lähde. Se sisältää laajan kirjon myös muita tehoaineita kuten rautaa ja kalsiumia sekä runsaasti vitamiineja. Seagreens® -merilevä on peräisin Skotlannin Ulko-Hebrideiltä ja se kerätään luontoa kunnioittaen. Käsittelyn aikana levään ei lisätä eikä siitä poisteta mitään. Yksi kapseli sisältää jodia 200 ug ja lisäksi sinimailasen lehteä….

Kelp-merilevä tukee kilpirauhasen normaalia toimintaa ja osallistuu siten aineenvaihdunnan ja energiatasojen ylläpitoon. Kelpiä tarvitaan myös kognitiivisiin toimintoihin. Kelp sisältää luontaisesti jodia, joka edesauttaa muun muassa ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia.

Klikkaa ostoksille!