/ / / / / Rezcue Sinkkikarnosiini + L-glutamiini jauhe 240g

Rezcue Sinkkikarnosiini + L-glutamiini jauhe 240g

39,90 

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonus ostoksista
  • Check Mark Suomalaiset maksutavat
Tuotetunnus (SKU): 6430071290040 Osastot: , ,

Kuvaus

Sinkkikarnosiini: Kaikki sinkki jota ravinnosta tai ravintolisistä saadaan on aina sitoutunut johonkin muuhun aineeseen. Sinkkikarnosiinissa sinkki on kelatoitu karnosiiniin jolloin ne muodostavat yhden molekyylin.

Varsinaista sinkkikarnosiinia ei siis tule sekoittaa valmisteeseen jossa on sinkkiä ja karnosiinia erikseen. Karnosiini auttaa sinkkiä sitoutumaan nimenomaan limakalvon vauriokohtiin, jolloin sinkki pääsee parantamaan limakalvon kuntoa luonnollisesti.

L-Glutamiini: L-Glutamiini on ihmiskehon yleisin aminohappo. Glutamiini vaikuttaa moniin kehon toimintoihin, mutta tässä asiayhteydessä sen tunnetuin käyttöaihe on suoliston epiteelin eli pintakerrokseen kohdistuvat vaikutukset

Ainesosat:

Vaikuttavat aineet:L-Glutamiini, sinkkikarnosiini. Ravintolisälle ominaiset aineet annoksessa (1 mitta) 2500 mg . L-Glutamiini 2462,5 mg Sinkki 8 mg L-Karnosiini 59 mg

Käyttöohje:

2,5 grammaa jauhetta (yksi mitallinen) sekoitetaan lämpimään nesteeseen. Annetaan liueta noin minuutti tai kunnes neste on kirkastunut.Lämmin juoma nautitaan rauhalliseen tahtiin, jolloin sinkkikarnosiinin vaikutus ulottuu suun ja ruokatorven limakalvoista aina vatsalaukun ja suoliston limakalvolle asti.

Lisätiedot

Paino 0.24 kg
Kilohinta 166.25 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.