Näytetään ainoa tulos

  • Equazen chews 180 kaps – Harmonia

    42,90 

    Eye q kala- ja jättihelokinöljykapseli, joka sisältää EPA-, DHA- ja GLA-rasvahappoja ainutlaatuisessa ja kliinisesti tutkitussa 9:3:1 suhteessa. Eye q on helppo tapa turvata tasapainoinen omega-3:n ja omega-6:n saanti. Eye q -kapselit eivät sisällä lisättyjä vitamiineja, keinotekoisia aromi-, maku- tai makeutusaineita eikä väriaineita. Ainesosat: Kapselin kuori (liivate, kosteudensäilyttäjä glyseroli, puhdistettu vesi), jättihelokinsiemenöljy (Oenothera biennis), antioksidantti (alfatokoferoli…

    Lisää ostoskoriinLoading Done

Ei enempää sisältöä.. Käytäthän hakua löytääksesi etsimäsi?

Ei enempää sisältöä.. Käytäthän hakua löytääksesi etsimäsi?

Equazen – Tietoutta

Equazen on maailman johtava omega-3- ja omega-6-rasvahappovalmisteiden valmistaja. Yhtiön valikoimassa on useita erilaisia tuotteita, jotka on suunniteltu tukemaan aivojen, sydämen ja silmien terveyttä sekä vähentämään tulehdusta kehossa.

Fiksuapteekin valikoimaan kuuluu Eye Q -kapseleita, jotka sisältävät EPA- ja DHA-rasvahappoja sekä GLA:ta, jotka ovat tärkeitä silmien terveydelle.

Kaikki Equazenin tuotteet ovat valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista, ja ne ovat turvallisia käyttää. Niitä suositellaan erityisesti henkilöille, jotka tarvitsevat lisäravinteita terveellisen ravitsemuksen tueksi tai joilla on erityisiä ravintotarpeita. Equazenin tuotteet ovat helppoja käyttää ja ne voivat auttaa ylläpitämään terveyttä ja hyvinvointia.

Equazen tuotteita löydät Fiksuaptekin osastoista mm:

Terveys