/ / / / / Biolatte Superzym ruoansulatusentsyymi 60kaps.

Biolatte Superzym ruoansulatusentsyymi 60kaps.

26,95 

Vain 2 varastossa

Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonusta ostoksistasi
  • Check Mark Suomalaiset maksutavat
Tuotetunnus (SKU): 6430015886681 Osastot: , , , , Brand:

Kuvaus

Entsyymi-koentsyymi Q10:tä sisältävä valmiste, jossa lisäksi kuutta ihmisspesifistä haimaentsyymiä. Entsyymit ovat kehomme elintärkeitä aineenvaihdunnan työkaluja. Ne pilkkovat ruokaa elimistölle sopivaan muotoon ja auttavat mm. ruoansulatuksessa, hengittämisessä, hapen ja hiilidioksidin kuljettamisessa sekä haavojen paranemisessa, kudosten korjaantumisessa, sydämen toiminnassa, kasvussa ja sairauksista toipumisessa.

Biolatte Superzym sisältää entsyymi-koentsyymi Q10:tä sekä kuutta ihmisspesifistä entyymiä, jotka tehostavat ruoansulatusta pilkkomalla ravintoaineita ja parantamalla niiden käsittelyä sekä imeytymistä suolistossa.

Ainesosat:

Vuorokausiannos sisältää: lipaasi 59,5 u* laktaasi 297,5 u* α-galaktosidaasi 178,5 u* fytaasi 11,9 u* α-amylaasi 71,4 u* proteaasi 297,5 u* koentsyymi (Q-10) 1,98 mg Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), pullulaani, lipaasi (β-galaktosidaasi), koenstyymi (Q-10), laktaasi, α-galaktosidaasi, fytaasi, α-amylaasi, proteaasi, paakkuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti). Tuote on laktoositon ja gluteeniton.

Käyttöohje:

1 kapseli päivässä veden kera, aterian yhteydessä. Kuivassa paikassa, valolta suojattuna. Ei lasten ulottuville. Entsyymituotteita ei saa ottaa samanaikaisesti lääkkeiden/alkoholin kanssa (vähintään 1 tunti ennen tai jälkeen). Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Lisätiedot

Paino 0.03 kg
Kilohinta 898.33 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.