Sanokardio 30 kaps

29,90 

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonusta ostoksistasi
  • Check Mark Suomalaiset ja luotettavat maksutavat
Maksa omassa tahdissasi. Pilko maksut Klarnalla.

EAN: 7350003690016

Kuvaus

SanoKardio – pieni kapseli sydämelle * Sisältää palkitun patentoidun uutteen, Lycored Nutrient Complex ™, joka uutetaan ravitsevista tomaateista. Uute yhdistetään tiamiiniin – joka edistää normaalia sydämen toimintaa. SanoKardio® sisältää myös E-vitamiinia, jota löytyy luonnollisesti tomaattiuutteesta.

E-vitamiini on antioksidantti, joka auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. Tomaatti on lähde monille hyödyllisille ravintoaineille. Yksi esimerkki on lykopeeni, ehkä tunnetuin ja dokumentoitu tomaattipitoisuus. SanoKardio®: n salaisuus on ainesosien synergiavaikutukset, kun niitä yhdistetään toisiinsa.

Yksi SanoKardio®-kapseli päivässä antaa sinulle tomaattiravinteita siinä määrin, että tuoreet tomaatit eivät pysty siihen – ja hyvät olosuhteet hyvälle sydämen terveydelle. * * Tiamiini edistää normaalia sydämen toimintaa. E-vitamiini auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. Ravintolisää ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Tärkeää on monipuolinen, tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat.

Ainesosat:

1 kapseli/vuorokaudessa (30 annosta pakkauksessa) Ravintosisältö: 1 kapseli DRI Vakioitu tomaattiuute 285 mg – josta lykopeeni 15 mg – joista fytosteroleja 15 mg – E-vitamiini 7 mg 58% – fyto- ja fytoflueeni 4 mg – beetakaroteeni 0,5 mg Tiamiini (B1-vitamiini) 2,4 mg 218% Ainesosat: tomaattiuute (Lycopersicon esculentum), tiamiinimononitraatti, kapselinkuori (gelatiini, kosteuttava aine(glyseroli)).

Annostus:

Ota 1 kapseli päivässä nesteen kanssa. Tärkeää: Lisäravinteet eivät saa korvata monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Suositeltua määrää ei tulisi ylittää. Varastoi kuivassa, huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Jos käytät varfariinia sisältäviä verenohennuslääkkeitä, keskustele lääkärisi kanssa ennen SanoKardion ottamista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Lisätiedot