Home / Kauppa / Terveys / Ravintolisät / Maitohappobakteerit / Monilac Immuno 50 kaps

Monilac Immuno 50 kaps

28,95 

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonus ostoksista
  • Check Mark Suomalaiset maksutavat

Kuvaus

Maitohappobakteeri vastustuskyvylle

30 miljardia elävää maitohappobakteeria yhdessä kapselissa!

Suoliston mikrobitasapainolla on ratkaisevan tärkeä merkitys kehon immuujärjestelmän normaalille toiminnalle. Suoliston tulisi olla parhaassa tapauksessa täynnä hyödyllisiä mikrobeja, jotka käyttävät kaiken ravinnon hyväkseen, niin ettei haitallisilla mikrobeilla ole tilaa tai ravintoa lisääntyä.

Syitä suoliston mikrobitasapainon häiriintymiseen ja tätä kautta myös immuunipuolustuksen heikentymiseen saattaa olla mm.

*Liian yksipuolinen ruokavalio. Suoliston hyödylliset mikrobit tarvitsevat ravinnokseen mahdollisimman monipuolisista, prosessoimattomista raaka-aineista koostuvaa ruokaa sekä riittävästi ravintokuitua.

*Antibiootit, jotka voivat vähentää kehossa taudinaiheuttajien lisäksi myös suotuisien bakteerien määrää. Tällöin syntyvä bakteerivaje jättää tilaa myös mahdollisille uusille taudinaiheuttajille.

*Vähäinen liikunta. Fyysisen aktiivisuuden on tutkimuksissa todettu olevan tärkeä tekijä myös suoliston mikrobitasapainon ylläpitämisessä. Jo kevyenkin liikunnan ja arkisen hyötyliikunnan suotuisat vaikutukset on havaittavissa suoliston mikrobikannassa.

*Krooninen univaje vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin negatiivisesti, myös suoliston mikrobitasapainoon.

*Stressin on alustavissa tutkimuksissa havaittu vaikuttavan suoliston hyödyllisiin mikrobeihin vahingollisesti ja johtavan niiden määrän vähenemiseen.

MONILAC IMMUNO-kapselit sisältävät viimeisimpien tutkimusten pohjalta kehitetyn yhdistelmän kolmea maitohappobakteerikantaa (Bifidobacterium animalis subsp. lactis BS01, Lactobacillus rhamnosus LR04 ja Lactobacillus plantarum LP02), sekä C-, B6- ja B12-vitamiineja, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

MONILAC IMMUNO-kapselit sopivat jatkuvaan käyttöön, mutta niitä voi käyttää myös kuuriluontoisesti silloin, kun haluaa optimoida vastustuskykyään.

MONILAC IMMUNO-kapselit eivät sisällä allergeeneja kuten gluteenia, viljoja, maitoa tai sen osia, hiivaa, kananmunaa, soijaa tai pähkinää. Ne eivät myöskään sisällä säilöntä- tai väriaineita. Tuote on pakattu kasviperäisiin kapseleihin ja vaikuttavien aineiden lisäksi ne sisältävät pienen määrän piidioksidia ja rasvahappojen magnesiumsuoloja (yht. 8mg/kaps), jotka takaavat vitamiinien oikean pitoisuuden jokaisessa kapselissa.

Käyttöohje:
1 kapseli päivässä veden kera.

Säilytä alle 25 C. Pidä pakkaus tiiviisti suljettuna.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ainesosat:
Vaikuttavat aineet: /1 kaps.
Bifidobacterium animalis subsp. lactis BS01…..CFU 10×10^9
Lactobacillus rhamnosus LR04…..CFU 10×10^9
Lactobacillus plantarum LP01…..CFU 10×10^9
C-vitamiini…..200 mg (250%*)
B6-vitamiini…..1,4 mg (100%*)
B12-vitamiini……2,5 μg (100%*)

*% Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Yhteensä 30 miljardia maitohappobakteeria yhdessä kapselissa.

Ainesosat: Maitohappobakteeriseos (Bifidobacterium animalis subsp. lactis BS01, Lactobacillus rhamnosus LR04 ja Lactobacillus plantarum LP02) askorbiinihappo, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piioksdi ja rasvahappojen magnesiumsuolat), pyridoksiinihydrokloridi, metyylikobalamiini.

Lisätiedot

Paino 0.035000 kg
Mitat 0.000000 × 0.000000 × 0.000000 mm
Kilohinta 827.14 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Monilac Immuno 50 kaps”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *