Etusivu » Kauppa » Terveys » Ravintolisät » Maitohappobakteerit » Lepicol 350g – Protexin

Lepicol 350g – Protexin

19,95 

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonusta ostoksistasi
  • Check Mark Suomalaiset ja luotettavat maksutavat
Maksa omassa tahdissasi. Pilko maksut Klarnalla.
Tuotetunnus (SKU): 5028523003600 Osastot: , , , , ,

EAN: 5028523003600

Kuvaus

Lepicol tekee hyvää vatsalle Lepicol sisältää kolmea suolistossa vaikuttavaa ainesosaa: psyllium-siementen kuorta, inuliinia ja maitohappobakteereita. Valmiste lisää ravintokuitujen saantia ja parantaa suoliston bakteerikantaa ja pitää yllä luonnollista suolentoimintaa. Lepicol sopii niin säännölliseen, kuuriluontoiseen kuin matkakäyttöönkin. Lepicolia käytetään jo yli 20 maassa. Jokaisen ihmisen olisi hyvä ottaa Lepicolia myös antibioottikuurin aikana ja sen jälkeen. Lepicol sisältää tarkoin harkitussa suhteessa kolmea suolistossa vaikuttavaa aineryhmää: psyllium-siementen kuorta, fruktaaneja, maitohappobakteereita Lepicol on kuivaa jauhetta, joka sekoitetaan veteen, jogurttiin, mehuun tai muuhun nesteeseen.

Lepicolin kolmella ainesosalla on suolessa synerginen, toisiaan tehostava yhteisvaikutus. Jauheessa on miellyttävä neutraali maku ja tuoksu. Psyllium-kuidut muodostavat veden (nesteen) kanssa pehmeää kasvilimaa (geeliä), joka kasvattaa suolen sisältöä eli ulostemassaa, venyttää ja puhdistaa suolen limakalvoja ja niiden kaikkia nurkkia ja kulmia. Geeli on myös erinomainen kasvualusta Lepicolin sisältämille maitohappobakteereille. Fruktaanit (inuliini ja frukto-oligosakkaridit, FOS) toimivat kuitujen lailla, mutta lisäksi nekin ovat oiva bifidogeeninen eväspaketti maitohappobakteereille, jotka käyttävät FOS:ia ravintonaan. Siten ne lisäävät ja muodostavat hyviä kolonioita suolen limakalvolla.

Lepicolin mikään ainesosa ei imeydy suolesta vereen, vaan ne pysyvät ja kulkevat eteenpäin ja vaikuttavat suolistossa. Jätteet poistuvat luonnollista tietä. Lepicol ei nosta verensokeria eikä aiheuta riippuvuutta. Lepicolia voi ottaa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joku haluaa ottaa sitä aamulla, joku toinen illalla. Suosittelemme, ettei Lepicolia otettaisi puolta tuntia (30 min) lähempänä lääkkeiden ottamista (siis ei ennen, yhtaikaa eikä heti jälkeen). Antibioottien ja Lepicolin oton välillä tulisi pitää 3 tunnin tauko, etteivät antibiootit tapa Lepicolin hyviä bakteereita.

Ainesosat:

Ravintoaineet / vuorokausiannos (10-20 g) Psyllium-kuorijauhetta, 6,9-13,8 g Inuliinia, 3-6 g Maitohappobakteereita (1,2-2,4 miljardia bakteeria), 0,1-0,2 g

Käyttöohje:

Lepicolia annostelllaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Suosittelemme aloittamaan 2 kukkuraisella teelusikallisella 2 kertaa päivässä. Siis 4 teelusikallista vuorokaudessa. Myönteisten vaikutusten ilmaannuttua osa käyttäjistä puolittaa annoksen tai vähentää sen jopa yhteen teelusikalliseen, osa taas tarvitsee aloitusannostusta pitempään. Jatkossa joillekin ihmisille voi riittää 2-3 teelusikallista viikossa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Lisätiedot

Paino 0.35 kg
Kilohinta 57 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.