Etusivu » Kauppa » Terveys » Luontaistuotteet » Kasvikapselit ja yrttiuutekapselit » Iocidin Plus 30 kaps – Biomed

Iocidin Plus 30 kaps – Biomed

19,90 

Vain 1 varastossa

Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonusta ostoksistasi
  • Check Mark Suomalaiset ja luotettavat maksutavat
Maksa omassa tahdissasi. Pilko maksut Klarnalla.

EAN: 6417152041135

Kuvaus

Iocidin Plus –tuotteessa kolmen luonnonaineen yhdistelmällä pyritään vahvistamaan vastustuskykyä esimerkiksi ulkomaan matkoilla ja vuodenaikojen vaihtuessa. Iocidin plus sopii myös sopimattoman ruokavalion aiheuttamiin vatsan epätasapainotiloihin. Vaikuttaviksi aineiksi on valittu greippiöljy, oliivinlehtiuute ja oreganoöljy.

Seuraaville greipinsiemenöljyä koskeville terveysväittämille ollaan hakemassa hyväksyntää EFSAsta (Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto), käsittely on vielä kesken: – suolisto on tärkein osa immuunipuolustustamme ja siksi siitä pitäisi pitää hyvää huolta. – tehokas suoliston puhdistaja. – hyödyllinen vaikutus immuniteetin ylläpitämisessä. Seuraaville oliivinlehtiuutetta koskeville terveysväittämille ollaan hakemassa hyväksyntää EFSAsta (Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto), käsittely on vielä kesken:

– luonnollinen antioksidantti – suojaa soluja hapettumisstressiltä – ylläpitää normaalia verenpainetta Seuraaville oreganoöljyä koskeville terveysväittämille ollaan hakemassa hyväksyntää EFSAsta (Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto), käsittely on vielä kesken: – edistää elimistön fyysistä hyvinvointia – tukee ruuansulatuksen tervettä toimintaa – edistää fyysistä hyvinvointia – tukee vatsan toimintaa – säännölliseen vatsan toimintaan – tukee/edistää toimivaa ruuansulatusta – vatsan ja suoliston terveydelle

Ei suositella henkilölle, joilla on akuutti gastriitti tai haavainen paksunsuolen tulehdus. Alle 6-vuotiaille vain lääkärin ohjeen mukaan.

Ainesosat:

Oliivinlehden kuivauute (vastaa 600 mg oliivinlehteä/kapseli) Greippiöljy (50 mg/kapseli) Oreganoöljy (10 mg/kapseli) Ainesosat: Oliivinlehden kuivauute, oligosakkaridit, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, greippiöljy, oreganoöljy, vesi, paakkuuntumisenestoaine (E551 piidioksidi), pintakäsittelyaine E470b (rasvahappojen magnesiumsuolat (kasviperäinen).

Käyttöohjeet:

1-2 kapselia päivässä. Suoliston hyvinvointiin 3 kertaa 2 kapselia päivässä kahden viikon ajan, jonka jälkeen 2 kapselia päivässä kunnes oireet helpottavat. Ei suositella henkilölle, joilla on akuutti gastriitti tai haavainen paksusuolen tulehdus. Alle 6-vuotiaille vain lääkärin ohjeen mukaan. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

Lisätiedot

Paino 0.012 kg
Kilohinta 1658.33 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.