Etusivu » Kauppa » Terveys » Käyttökohde » Kipu ja särky » Cryo21 fysioterapinen hoito 1 kerta

Cryo21 fysioterapinen hoito 1 kerta

60,00 

Varasto loppu

Harmillisesti tätä kyseistä tuotetta ei ole juuri nyt varastossa. Haluaisitko että ilmoitamme sinulle, kun tätä tuotetta tulee lisää varastoon? Jätä alle sähköpostisi. Niin ilmoitamme sinulle välittömästi, kun tuotetta on jälleen saatavilla.

  • Done 🚚 Edulliset toimituskulut
    Toimituskulut alk. 3.90€ ja toimitus on ilmainen yli 49€ tilauksiin!
  • Done 📦 Nopeat toimitukset
    Toimitamme arkipäivisin ennen klo 17:00 tehdyt tilaukset vielä samana päivänä eteenpäin.
  • Done ❤️ Bonusta ostoksistasi
    Saat tilatessasi 5% bonuskoodin myös seuraavaa tilaustasi varten.
Luotettavat ja helpot maksutavat
Tuotetunnus (SKU): 6428300006865 Osastot: , ,

EAN: 6428300006865

Kuvaus

Cryo21 -terapia poistaa lihasjännityksiä, vammoista johtuvien vaurioiden oireita sekä vähentää tulehduksia lihaksissa ja jänteissä. Hoidolla saadaan vähennettyä myös maitohapon kerääntymisen aiheuttamaa kipua lihaksissa, nopeutettua palautumista sekä vähennettyä lihaskipuja.

Hoidettavia ongelmia ovat mm.

• lihaskouristukset
• turvotus
• lihas- ja nivel -vaivojen helpottaminen
• Lymfa- ja verenkierron tuki
• lihasten rentoutus

Fysioterapiset hoidot ovat tehokkaimpia tehtynä joka toinen päivä noin 3-5 kerran sarjoina. Yksi hoitokerta kestää 30 minuuttia. Cryo21 Klinikka Meri-Lapin asiakkaat saavat Inbody- kehonkoostumusmittauksen etuhintaan 10€ (nor. 29,90€).

Mittaus suoritetaan EasyFit Kemissä, mittaukseen on varattava aika [email protected] Cryo21 -terapia Cryo21 -kylmäterapia on uusi ja tehokas hoitomenetelmä, jolla on välitön ja kestävä vaikutus. Pääset pysyvästi ja luonnollisesti eroon rasvasta ja selluliitista ilman kirurgiaa.

Käsittely tuntuu miellyttävältä viileältä hieronnalta. Tuloksia näkyy jo heti ensimmäisellä käsittelykerralla. Ei toivotun rasvan ja selluliitin poistaminen, kiinteytys sekä kohotus valitsemallesi hoitoalueelle esim. reidet, pakarat, vatsa, käsivarret, rinnat. Hoito parantaa myös aineenvaihduntaa sekä lymfa- ja verenkiertoa, hoitoaiheina voi olla myös esim. suonikohjut ja turvotus.

Cryo21 -kylmähoito kasvojen, leuan ja dekolteen alueelle, elvyttää verenkiertoa, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa. Tämä hoito sisältää kasvojen kevyen puhdistuksen ja Cryo21 -kylmähoidon. Keskitytään ongelmakohtiin, hoitoaiheina voi olla esim. kaksoisleuka, kasvojen alueen juonteet ja rypyt, silmäpussit, couperosa.

Cryo21 fysioterapinen kylmähoito poistaa lihasjännityksiä, ehkäisee tulehduksia, nopeuttaa palautumista, vähentää lihaskipuja ja auttaa traumojen sekä ruhjeiden oireita.

Tule ja koe Cryo21 -hoidon teho!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Lisätiedot