Black Stuff 30g

49,90 

Vain 1 varastossa

Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonus ostoksista
  • Check Mark Suomalaiset maksutavat
Tuotetunnus (SKU): 4742023930013 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Black Stuff – suoliston mikrobiomin hyvinvointiin

Luonnollisista yhdisteistä (koivu ja pakurikääpä) koostuva ravintolisä suoliston mikroflooran ja hyvinvoinnin tukemiseen. Black Stuff on ligniinirikkaista kasvikunnan lähteistä jalostettu polyfenoliyhdiste, joka yhdessä monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elintapojen kanssa edistää suolistomme normaalia toimintaa.

Täydennä ruokavaliotasi luonnon omilla tehoaineilla

Black Stuffin vaikuttavat aineet syntyvät hitaasti luonnossa, osa jopa miljoonien vuosien aikana maaperän humuskerroksessa sekä syvemmissä sedimenteissä orgaanisen aineksen hajotessa ja muuttaessa muotoaan bakteeri- ja entsyymitoiminnan tuloksena.

Maaperän humusaineet, eli ligniinit ovat tuotteen vaikuttavia tehoaineita, jotka ovat käyneet läpi satoja julkistettuja yliopistotutkimuksia.

Black Stuff tuotekehitys- ja tutkimus on koonnut tietoa vuosia, seuraamalla alan tieteellisiä julkaisuja, kehittäen samanaikaisesti tuotteen koostumusta ja valmistusprosessia. Myös lääketeollisuus tutkii ahkerasti tällä hetkellä polyfenoleja, ligniinejä, fulvo- ja humushappoja niiden terapeuttisten vaikutustensa vuoksi. Nämä luonnon superaineet ovat sinun saatavillasi nyt heti ravintolisänä. Näkemyksemme mukaan humusaineet kuuluvat yhtä oleellisesti maapallon organismien ravintoon kuin mineraalit ja vitamiinitkin.

Mikä on mikrobiomi?

Mikrobiomilla tarkoitetaan paikallisesti esiintyvien mikrobien yhteistä geneettistä ainesta. Mikrobistolla puolestaan itse mikrobiyhdyskuntaa. Esimerkiksi ihmisen ruoansulatuskanavassa elää yli 100 biljoonaa mikrobia.
Sisältää:Koivu- ja pakurikääpäuute

Vaikuttavat aineet: Polyfenolit, Humusaineet: humushappo, fulvohappo
Käyttöohje:Suositeltu käyttö: 1 g päivässä (1/2 teelusikkaa). Sekoita veteen, mehuun, kahviin tai teehen. Suositellaan käytettäväksi kuurina (30 päivää), joka toistetaan 4–5 kertaa vuodessa.
Älä käytä ravintolisää tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion korvaajana. Älä ylitä suositeltua päiväannostusta. Säilytä huoneenlämmössä lasten ulottumattomissa.

Lisätiedot

Paino 0.030000 kg
Mitat 0.000000 × 0.000000 × 0.000000 mm
Kilohinta 1663.33 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Black Stuff 30g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *