Home / Kauppa / Terveys / Ravintolisät / Alfalipoiinihappo / Alfalipoiinihappo 300mg 180vkaps.-Doctor´s Best
Ale!

Alfalipoiinihappo 300mg 180vkaps.-Doctor´s Best

38,60  36,95 

Varasto loppu

Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonus ostoksista
  • Check Mark Suomalaiset maksutavat

Kuvaus

Doctor`s Best alfa-lipoiinihappo on luonnossa esiintyvä yhdiste, joka tukee kehon puolustusta vapaita radikaaleja vastaan ​​ja kierrättää antioksidanttiravinteita, kuten C- ja E-vitamiineja. *

Ylläpitää terveellistä sokeriaineenvaihduntaa, tukee tervettä ikääntymistä ja sydän- ja verisuoniterveyttä. * Alfalipoiini on sekä vesi että rasvaliukoinen, joten alfa-lipoiinihappoa pidetään hyvänä yleisantioksidanttina. Gluteeniton, ei GMP, sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Alfa-lipoiinihappo on rikkiä sisältävä rasvahappo, joka suorittaa vitamiinin kaltaisia ​​tehtäviä kehossa. Se toimii hiilihydraattien metaboliassa koentsyyminä ja sitä tarvitaan asetyyli-CoA: n, tärkeimmän metaboliitin, synteesiä varten soluprosessissa, joka muuttaa glukoosista (verensokeri) energiaksi. Koska keho tuottaa alfa-lipoiinihappoa yksinään, sitä ei luokitella todelliseksi vitamiiniksi. Mutta kuten muiden välttämättömien ravintoaineiden kanssa, sisäinen tuotanto ei aina välttämättä ole optimaalista.

Kuinka se toimii?

Alfa-lipoiinihappo on avaintekijä soluprosessissa, joka metaboloi glukoosia energian tuotantoa varten. Ikääntymiseen liittyy maksan heikentynyt kyky kierrättää askorbiinihappoa oksidatiivisen stressin seurauksena. Kahden viikon täydennyksen jälkeen ikääntyneille rotille annettu R-lipoiinihappo kumosi ikääntymiseen liittyneen askorbiinihapon kierrätyksen ongelmat ja pitoisuuden maksasoluissa. Ikääntyminen liittyy aivojen oksidatiiviseen stressiin. Aivojen aineenvaihdunnan nopeus tekevät aivoista erityisen herkät oksidatiiviselle stressille.

Miksi minun pitäisi ottaa lääkärin paras alfa-lipoiinihappo?

Ihanteellinen antioksidantti, jolla on kyky pysäyttää monenlaisia ​​vapaita radikaaleja, tukea muiden antioksidanttien toimintaa, sitoa tai ”kelatoida” metalli-ioneja, jotka voivat muodostaa vapaita radikaaleja, toimia vesi- ja rasvakudoksissa, soluissa, ja solujen välisissä tiloissa. Alfa-lipoiinihappoa on kutsuttu nimellä ”yleinen antioksidantti”. Ikääntyessä kykymme syntetisoida alfa-lipoiinihappoa vähenee ja hapettuneiden proteiinien pitoisuudet, jotka häiritsevät mitokondrioiden tehokkuutta, kasvavat. Tilannetta voidaan muuttaa täydentämällä alfa-lipoiinihapon saantia tällä erinomaisella ”mitokondrioravinteella”.

Käyttöohje:
1 kapseli päivässä ruoan kanssa tai ilman.

Pakkauskoko: 180 kapselia

Ainesosat:
Vaikuttavat aineet/1 kapseli:
Alfalipoiinihappo 300mg

Ainesosat:
Muunneltu tärkkelys, kasviselluloosa kapseli, mikrokiteinen selluloosa, piioksidi, kasvisrasvahappojen magnesiumsuolat.

Lisätiedot

Paino 0.000000 kg
Mitat 0.000000 × 0.000000 × 0.000000 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Alfalipoiinihappo 300mg 180vkaps.-Doctor´s Best”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *