Näytetään ainoa tulos

  • Betaine HCl pepsin & gentian bitters 120 kaps – Doctor`s Best

    22,90 

    Doctor`s Best vahva suolahappo 650mg yhdessä betaiinin ja keltajuuren kanssa. Useilla ihmisillä suolahapon muodostus on liian vähäistä, jolloin ruoan pilkkoutuminen on puutteellista. Pepsiini on kehon tuottama entsyymi, joka pilkkoo proteiineja helpommin sulavaksi. Keltajuuri edistää normaalia ruonsulatusnesteiden ja entsyymien tuotantoa. Annostus: 1 kapseli aterian yhteydessä tai asiantuntijan ohjeen mukaisesti. Ainesosat kapselissa: Betaiini HCI 650mg Pepsiini 1:10…

    Lisää ostoskoriinLadataan Valmis

Ei enempää sisältöä.. Käytäthän hakua löytääksesi etsimäsi?

Ei enempää sisältöä.. Käytäthän hakua löytääksesi etsimäsi?

Mitä ovat ruoansulatusentsyymit?

Ruoansulatusentsyymit auttavat sulattamaan ja pilkkomaan syömäämme ruokaa, jotta sen sisältämät ravintoaineet imeytyvät mahdollisimman tehokkaasti.

Ruuansulatusentsyymien puute voi ilmetä esimerkiksi vatsavaivoina, -kipuina ja närästyksenä. Ruuansulatusentsyymien käyttö voi vähentää ilmavaivoja ja turvotusta sekä säännöllistää vatsan toimintaa.

Fiksuapteekin tarjonnasta löydät ruoansulatusentsyymeitä brändeiltä kuten.: