Artisokka on täsmätuote ruuansulatuksen tueksi, minkä lisäksi se voi tehostaa maksan toimintaa ja näin parantaa aineenvaihduntaa. Artisokkaa käytetään myös sappivaivoihin ja tasaamaan kolesterolia.
Artisokkaa on perinteisesti käytetty tukemaan sapen ja maksan toimintaa, sekä tukemaan rasva-aineenvaihduntaa. Latva-artisokan vaikuttava aine on kynariini. Lisäksi se sisältää runsaasti polyfenolihappoa. Ainesosat: Vaikuttavat aineet päivittäisessä annoksessa (3ml): Kynariini 3mg Ainesosat: glyseroli, vesi, lyofilisoitu latva-artisokkauute (Cynara scolymus L.) lehti 540 mg, gamma-syklodekstriinit 180 mg, alfa-syklodekstriinit 90 mg. Käyttöohje: Aikuisille 3 kertaa 1ml vuorokaudessa sellaisenaan tai…
Cynaflora – Edistää ruuansulatusta sekä vähentää epämukavaa oloa ruuan jälkeen. Turvotuksen, ilmavaivojen ja pahoinvoinnin aiheuttama epämiellyttävä olo on usein seuraus liian runsaan, rasvaisen ja happaman ruoan nauttimisesta. Ruoansulatus hidastuu, maksa ja sappi kuormittuvat ylensyönnistä. Cynaflora sisältää yhdistelmän perinteisiä tehoaineita vatsalle. Maksalle ja sapelle hyvää tekevät yrtit, latva-artisokka, keltakatkero, maarianohdake ja voikukka edistävät normaalia ruoansulatusta, helpottavat…
Cynara scolymus eli latva-artisokka on syötävä kasvi, josta käytetään ruoaksi nupulla olevien kukkamykeröiden pohjat ja terälehtien alaosat. Latva-artisokkaa käytetään myös teenä ja kasviuutteena. Italialaiset ovat tehneet siitä jopa likööriä. Yksi kasvin vaikuttavista aineista on kynariini, jota löytyy runsaasti kasvin lehdistä. Siksi Alfred Vogel käytti juuri tätä kasvinosaa omaan Cynara uutteeseensa. Ainesosat: artisokanlehtiuute 100% Käyttöohje: Aikuisille…