Näytetään kaikki 2 tulosta

  • Bio-Kromi 100mcg 60 tabl

    17,65 

    Normaali veren sokeritaso. Ravintolisä kromi edistää veren sokeritasojen pysymistä normaalina. Ainesosat: Kromilla rikastettu hiiva (ChromoPrecise® orgaaninen kromi), kiinteyttämisaine (maltodekstriini), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (talkki), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kiinteyttämisaine (rasvahappojen magnesiumsuolat). Käyttöohje: 1 tabletti päivässä.

  • Kromi pikolinaatti 200ug 90kaps Solgar

    21,50 

    Ravintolisä aikuisille. Kromi tukee normaalia sokeriaineenvaihduntaa. Yhden kapselin sisältö: Kromi (pikolinaatti). 200 ug Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolati, hydroksipropyylimetyyliselluloosa. Käyttöohje: Yksi kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Kromi on muun muassa makroravinteiden aineenvaihduntaan ja sokeriaineenvaihduntaan tarvittava hivenaine, jota elimistö ei pysty itse tuottamaan. Lisäksi kromi voi hillitä makeannälkää ja estää verensokerin nopeaa laskua.

Kromi on erityisen tärkeää diabeetikoille ja ikääntyville. Kromilisää suositellaan myös muille, koska sen saanti ravinnosta on vähäistä suomalaisten keskuudessa.

Klikkaa ostoksille!