/ / / / Super Alfalipoiini 120 tabl – Bioteekki
Ale -9%

Super Alfalipoiini 120 tabl – Bioteekki

29,90 

Vain 1 varastossa

Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonusta ostoksistasi
  • Check Mark Suomalaiset ja luotettavat maksutavat
Tuotetunnus (SKU): 6413620139120 Osastot: , , , , Brändi:

Kuvaus

Ikääntymistä vastaan Alfalipoiinihapon käyttö ravintolisänä on viime vuosina tullut yhä suositummaksi – eikä aiheetta, sillä se on hyvin monipuolinen, eräänlainen vitamiinin ja rasvahapon välimuoto. Se on yhtä aikaa rasva- ja vesiliukoinen ja kulkeutuu tehokkaasti sekä solujen sisä- että ulkopuolelle, jopa aivoihin.

Elimistö muodostaa itse alfalipoiinihappoa, mutta vain välttämättömimpiin solutoimintoihin. Ravinnosta sitä saa häviävän vähän. Lisäksi sen muodostuminen alkaa vähetä suhteellisen varhain aikuisiässä. Alfalipoiinihappo sopii erityisesti ikääntyville ja urheilijoille, mutta myös kaikille nykyajan hektisen elämänrytmin rasittamille. Alfalipoiinihappo auttaa selviytymään arjen kiireistä, kun on paljon tehtävää ja muistettavaa.

Aineosat:

Alfalipoiinihappo Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa) Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi) Vaikuttavat aineet 1 tabl. 2 tabl. Alfalipoiinihappo 250 mg 500 mg Vegaaninen.

Annostus 1–2 kapselia päivässä:

Niellään kokonaisina runsaan veden kera. Herkkävatsaisille suositellaan valmisteen ottamista ruokailun yhteydessä. Sopii jatkuvaan käyttöön.

Lisätiedot

Paino 0.05 kg
Kilohinta 598 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.