Remasan 120 kaps

21,95 

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonusta ostoksistasi
  • Check Mark Suomalaiset maksutavat
Tuotetunnus (SKU): 6428300002397 Osastot: , , , , Brand:

Kuvaus

Vahvistaa elimistön vastustuskykyä Osterivinokas on tehokas! Remasan-kapselit sisältävät erikoisviljeltyä, tarkkojen tutkimusten perusteella valittua ja pitkälle jalostettua RPO-2 osterivinokaskantaa ( Pleurotus ostreatus ), jonka tuottamat sille ominaiset polysakkaridit ja glykoproteiinit vahvistavat elimistön vastustuskykyä.

Remasan-kapseleihin on vuosien tutkimustyön tuloksena löydetty osterivinokkaasta vielä sellainen erikoislajike, jonka tehoainepitoisuudet ovat hyvät. Osterivinokkaan on todettu auttavan syyliin ja ontelosyyliin eli molluskoihin hävittämällä ne ja ehkäisemällä niiden uusiutumisen.

Vuorokausiannoksessa:

Kuivattua RPO-2 osterivinokasjauhetta 900 mg Liivatetta (kapselin kuori).

Annostus:

Aikuisille: 2 kapselia 3 kertaa päivässä Lasten annostus: 2-6-vuotiaille 1 kapseli 2 kertaa päivässä 6-12-vuotiaille 1 kapseli 3 kertaa päivässä yli 12-vuotiaille 2 kapselia 2-3 kertaa päivässä Lapsille suositellaan yllämainittua annostusta 4-6 viikon ajan, sitten 2 viikon tauko ja tarvittaessa uusi 4-6 viikon kuuri. Varsinaista yliannostusta ei tunneta. Kapselin voi halutessaan avata ja käyttää pelkästään sisällön sellaisenaan tai sekoittaa sen ruokaan.

Lisätiedot

Paino 0.042 kg
Kilohinta 522.62 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.