Optimized Folate 100 tabl – Life extension

18,65 

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonusta ostoksistasi
  • Check Mark Suomalaiset maksutavat
Tuotetunnus (SKU): 737870193913 Osastot: , , , Brand:

Kuvaus

Foolihapon aktiivinen muoto vahvana 1000mcg kapselina! Folaatti kuuluu B-vitamiinien ryhmään ja sillä on tärkeä vaikutus välittäjäainesynteesissä ja useiden eri entsyymien toiminnassa kehossa. Tämän välttämättömän vitamiinin optimaaliset tasot ovat välttämättömiä solujen terveelle jakautumiselle ja proteiinisynteesille.

Lisäksi folaatti auttaa ylläpitämään homokysteiinitasoja normaaleilla tasolla edistäen siten sydän- ja verisuoniterveyttä ja hermoston normaalia toimintaa. Iso osa väestöstä ei pysty muuntamaan foolihappoa aktiiviseen muotoon, jolloin oikea valinta on käyttää suoraan aktiivista 5-MTHF muotoa.

Ainesosat:

1 kapseli Folaatti (5-metyylitetrahydrofolaatti) kalsiumsuola 1000mcg Muut aineosat: mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, kroskarmelloosinatrium, piidioksidi, kasvisrasvahappojen magnesiumsuolat, steariinihappo.

Käyttöohje:

Ota yksi (1) kapseli päivässä ruoan yhteydessä tai asiantuntijan ohjeen mukaisesti. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta.

Lisätiedot

Paino 0.04 kg
Kilohinta 466.25 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.