/ / / / / Nodol Glukosamiini Nivelvoide 100 ml – Aboa Medica
Ale -70%

Nodol Glukosamiini Nivelvoide 100 ml – Aboa Medica

5,00 

Vain 2 varastossa

Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonusta ostoksistasi
  • Check Mark Suomalaiset ja luotettavat maksutavat
Tuotetunnus (SKU): 8008843010288 Osastot: , , , Brändi:

Kuvaus

(Päiväys 11/21)

Glukosamiini – MSM – rikkivoide Tämä nivelvoide on lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty hyödyntäen glukosamiinin, MSM-rikin, pajunkuoren, pirunkouran, lääkealoen ja alppiarnikan hyviä vaikutuksia niveliin. Tuotteen ainesosilla on niveliä suojaava ja kipua rauhoittava synergiaalinen yhteisvaikutus. Ei rasvaa eikä värjää. Allergiatestattu. Mikrobiologisesti tutkittu.

HUOMIOITAVAA! Pajunkuori – Aspiriinissa on samoja kemiallisia ainesosia, joten jos olet allerginen aspiriinille, saatat saada oireita pajunkuoresta.

Kliinisesti testattu: NO-DOL glukosamiinivoidetutkimuksessa selvitettiin voiteen terapeuttinen teho yhdistettynä ultraäänihoitoon potilailla, jotka kärsivät polven nivelrikosta. Tutkimukseen osallistui 64 potilasta: 46 naista ja 18 miestä, joiden keskimääräinen ikä oli 47 vuotta ja sairaus kestänyt 5 kk-8 v (keskim. 2,2 v.).

Edellisestä sairauden pahenemisesta oli kulunut 2 vko:a-3 kk (keskim. 56 pv). Potilaat jaettiin kahteen ryhmään. Toista ryhmää (31 potilasta) hoidettiin NO-DOL-glukosamiinivoiteella ja ultra-äänellä (US 0,8 W/cm2). Vertailuryhmää (33 potilasta), hoidettiin lumevoiteella (parafiinöljy) ja ultraäniterapialla (US 0,8 W/cm2).

Tulokset määritettiin anamneesin, kliinisen kaavion, röntgen- ja ultraäänikuvien perusteella. Tutkimuksessa vertailtiin aikaa, joka nivelrikkopotilailta kului 25 metrin pituisen matkan kävelemiseen, tuolilta nousemiseen ilman käsitukea (toistettiin kolme kertaa) ja kipua (Analogic Visual Scale, 0-100 mm), ennen hoitoa ja hoidon jälkeen.

Tutkimus kesti 2 viikkoa ja siihen sisältyi 10 hoitokertaa. NO-DOL rikkivoide / nivelvoide osoittautui tehokkaammaksi kuin lumehoito. No dol tuotesarja sisältää monia glukosamiinituotteita, joiden avulla voit hoitaa ja ravita niveliä varmistamalla riittävän nivelravintoaineiden saannin ja jopa ennalta estää vaivojen ilmaantumista.

Sisältää:

Vaikuttavat aineet: Glukosamiini, MSM-rikki, Pajunkuoriuute, Pirunkourauute, Lääkealoeuute, Alppiarnikauute.

Käyttöohje:

Levitetään hoidettavalle kipualueelle, vähintään kaksi kertaa päivässä, kevyesti hieroen, kunnes voide on imeytynyt.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Lisätiedot