Cryo21-hoidot

Cryo21-terapia on uusi ja tehokas hoitomenetelmä, jolla on välitön ja kestävä vaikutus. Pääset pysyvästi ja luonnollisesti eroon rasvasta ja selluliitista ilman kirurgiaa. Käsittely tuntuu miellyttävältä viileältä hieronnalta ja näet tuloksia jo heti ensimmäisellä käsittelykerralla. Tule ja koe Cryo21-hoidon teho!

Cryo 21-hoito sisältää ei-toivotun rasvan ja selluliitin poistamista, kiinteytystä sekä kohotusta valitsemallesi hoitoalueelle kuten reisiin, pakaroihin, vatsaan, käsivarsiin tai rintoihin. Kohteina voi olla myös esimerkiksi suonikohjut ja turvotus. Hoito parantaa myös aineenvaihduntaa sekä lymfa- ja verenkiertoa.

Cryo21 -terapia ei sovi syöpäsairaille, raskaana oleville, kylmäallergikoille, henkilöille joilla on laskimotulehdus tai pinnallinen laskimotulehdus, tehty elimensiirto tai Raynaudin oireyhtymä eikä alueille, joihin on otettu botoxia. Kysy lisää varmistaaksesi tarpeelliset tiedot ennen hoitoa.

Rasvanpoisto Cryo21-hoitomenetelmällä

Cryo21 saa aikaan apoptoosin eli lämpöshokin alentamalla rasvasolun lämpötilaa.

Apoptoosin tuloksena on rasvasolujen degeneroituminen ja kuolleiden solujen eliminoituminen. Apoptoosi käynnistyy, kun hoito vähentää ihoalueen lämpötilan C 34 -asteesta C 8 -asteeseen. Apoptoosin johtaa rasvasolujen hajoamiseen ja elimistö poistaa jäännökset normaalin aineenvaihdunnan kautta. Tämä prosessi vie keholta aikaa noin 15-20 päivää.

Kylmä aiheuttaa myös asteittaisen rasvasolujen tyhjenemisen. Tämä tapahtuu paikallisen muutoksen vaikutuksesta ja on ensimmäinen seuraus rasvan poistamisesta hoidettavalla alueella. Hiussuonien, verinahkan (dermis) ja ihonalaiskerroksen (hypodermis) tila paranee aineenvaihdunnan kuona-aineiden ja kertyneen stressin eliminoimisen ansiosta.

Apoptoosi eli rasvasolun hajoaminen kestää kehossa noin 15-20 päivää

Selluliittihoito Cryo21-hoitomenetelmällä

Cryo21-hoito tuo happea ja poistaa myrkkyjä rasvakerroksesta sekä parantaa verenkiertoa.

Kylmähieronnan aiheuttama jatkuva verisuonten supistumisen ja laajentumisen vaihtelu yhdessä verisuoniston stimuloinnin ja rasvakudoksen myrkyllisten nesteiden eliminoinnin kanssa parantaa sisäisesti kudosten hyvinvointia ja hapensaantia. Näin selluliittia saadaan poistettua kudoksista.

Selluliitti on ihon aineenvaihdunnan heikkenemisestä, liiallisesta rasvasta ja jäykästä sidekudoksesta aiheutuvaa rasvakertymää. Rasvoja varastoivat solut muodostavat kudoksessa pystysuoria rasvaryppäitä, joiden välissä on joustamattomat sidekudosseinämät. Kun rasvasoluihin kertyy liikaa rasvaa, sidekudosseinämät eivät veny, vaan vetävät ihoa sisäänpäin ja samalla rasvaryppäät työntävät sitä ulospäin. Tämä saa ihon pinnan näyttämään appelsiininkuorelta.


Kasvohoidot Cryo21-hoitomenetelmällä

Cryo21-kasvohoito on tehokas, kiinteyttävä ja ihoa kirkastava hoitomuoto kasvojen, kaulan  ja decolteen alueelle. Cryo21-terapialla voidaan hoitaa tehokkaasti haastavatkin alueet kuten silmäpussit, couperosa ja kaksoisleuan poisto sekä kiinteytys. Paras tulos saavutetaan noin 3-5 hoidon sarjana.

Kauneudenhoidossa on käytetty kylmän vaikutukseen perustuvia hoitomenetelmiä jo vuosia, sillä kylmällä on tunnettu ja tehokas vaikutus ihon nuorekkuuden ja kimmoisuuden ylläpitämisessä. Erityisesti kasvojen ja kaulan alueelle tarkoitetut, ikääntymistä hidastavat ja ihoa kiinteyttävät Cryo21-hoidot stimuloivat ihosolujen uudistumista, lymfakiertoa, ihon verenkiertoa sekä kollageenin ja elastaanin tuotantoa ihon syvemmissä kerroksissa. Hoidon tuloksena on nuorekkaampi, pehmeämpi ja kiinteämpi iho.

Cryo21 on erityinen menetelmä, jolla ihon verenkiertoa elvytetään alhaisen lämpötilan vaikutuksella. Hoito tuo kudoksiin lisähappea ja hoitava entsyymejä. Ihon kollageenin ja elastaanin tuotanto elpyy ja kimmoisuus palautuu. Lisäksi hoito aktivoi ihonalaista kuona-aineita poistavaa lymfakiertoa. Näin vapautuu lisää niin sanottuja hyvinvointiendorfiineja, jotka taistelevat väsymyksen ilmiöitä vastaan. Kasvojen iho tuntuu hoidon jälkeen raikkaalta ja kimmoisalta.

Fysioterapia Cryo21-hoitomenetelmällä

Cryo21-menetelmällä voidaan muun muassa

  • hoitaa esimerkiksi lihaskouristuksia, turvotusta, lihas- ja nivelvaivoja
  • tukea lymfa- ja verenkiertoa
  • rentouttaa lihaksia

CRYO21 hoidot verkkokaupasta