Alfalipoiinihappo 300mg 180vkaps.-Doctor´s Best

38,60 

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonusta ostoksistasi
  • Check Mark Suomalaiset maksutavat

Kuvaus

Alfa-lipoiinihappo (ALA) on rasvahapon kaltainen aine, joka toimii kuten vitamiini, mutta sitä ei kuitenkaan ole luokiteltu vitamiiniksi.
Koentsyyminä ALA: lla on tärkeä rooli glukoosin aineenvaihdunnassa, joka tuottaa energiaa soluissa. Alfalipoiini  on rasva ja vesiliukoinen. ALA: a kutsutaan joskus ” universaaliksi antioksidantiksi “. Antioksidanttina Alfa-lipoiinihappo on “moniosaajana” edelleen yleisimmin käytetty ja luotettavin vapaiden radikaalien neutraloija.

Lipoiinihappo löydettiin vuonna 1951, kun havaittiin, että se mahdollistaa mitokondrioiden, solujemme voimalaitoksen, kyvyn muuntaa ruoan energiaksi. Energiaa syntyy mitokondrioissa hajottamalla ravinteita. Lipoiinihappo tunnetaan laajalti kemikaalina, jonka mitokondriot muuttavat voimakkaaksi antioksidantiksi edellyttäen, että elimistössä on tarpeeksi lipoiinihappoa. Doctor’s Best -alfa-lipoiinihappo sisältää 50% R-muotoa ja 50% S-muotoa.

AINESOSAT :
Annostus: 1 kapseli vuorokaudessa. 
Ainesosat annosta kohti:
Alfa-lipoiinihappo 300 mg *

Muut aineosat: Modifioitu selluloosa (kasvissyöjäkapseli), mikrokiteinen selluloosa, magnesiumsilikaatti, piidioksidi, magnesiumstearaatti (kasvis).

* = Päivittäistä tarvetta ei määritetty.

Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Pidä poissa lasten ulottuvilta! Suositeltua päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Lisätiedot