/ / / / / Aito mikrokapseloitu magnesium 30 kaps

Aito mikrokapseloitu magnesium 30 kaps

13,90 

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin!

  • Check Mark Nopeat toimitukset
  • Check Mark 5% Bonus ostoksista
  • Check Mark Suomalaiset maksutavat
Tuotetunnus (SKU): 6430062930146 Osastot: , ,

Kuvaus

Aito mikrokapseloitu magnesium – Helppoa ja tehokasta!

Merkittävä innovaatio:
• Runsaasti hyvin imeytyvää magnesiumia jo yhdestä kapselista.
• Hyvä siedettävyys.
• Parempi imeytyvyys moniin valmisteisiin verrattuna.
• Vegaanikapselissa ilman turhia apu- tai täyteaineita.
• Normaaliannos 1 kapseli päivässä runsaan veden kera.

Magnesium on mineraali, joka edistää mm. lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä luuston pysymistä normaalina. Ongelmana on ollut, että jopa 70 prosenttia perinteisestä magnesiumista ei pääse kunnolla imeytymään ohutsuolesta. Aito magnesiumin ainutlaatuinen mikrokapselointu -valmistusmenetelmä kehitettiinkin nimenomaan mahdollistamaan mineraalin parempi imeytyvyys ja paras mahdollinen biologinen hyödynnettävyys. Useat tutkimukset ovatkin osoittaneet, että tässä teknologiassa hyödynnetyt menetelmät ovat tehokkaita liukoisuuden, liukenemisen, imeytymisen ja biologisen hyödynnettävyyden parantamisessa.
Lisäetua mikrokapselointi valmistusmenetelmällä saadaan, kun se mahdollistaa magnesiumin kulkemisen mikrokapseloituna ruoansulatuskanavaa pitkin. Tällöin itse mineraalin päällä on suojana mikroskooppisen pieni suojakalvo. Mikrokapselointi tekee ravintolisän käytöstä miellyttävää myös useimmille herkkävatsaisille – vailla sivuvaikutuksia. Lisäksi mikrokapseloinnilla varmistetaan mineraalin kulkeutuminen ohutsuoleen saakka, jolloin muiden ravinteiden läsnäolo ei vaikuta haitallisesti imeytymiseen. Mikrokapselointi menetelmän ansiosta imeytyminen on nopeampaa ja jopa 20 % tehokkaampaa kuin aiemmin parhaana imeytyjänä pidetyllä magnesiummuodolla.

Ainoastaan Aitokaupoista!

******

Ainesosat: 30 kasviskapselia (20 g). Ainesosat: Mikrokapseloitu magnesiumoksidi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), Nu-Flow® riisitiiviste. Vuorokausiannos (1–2 kapselia) sisältää: magnesiumia 200–400 mg (53–106 %)*. * % päivittäisen saannin vertailuarvosta. Vegaaninen. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, suolaa, sokeria eikä hiivaa. Valmistettu EU:ssa.

Lisätiedot

Paino 0.02 kg
Kilohinta 695 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aito mikrokapseloitu magnesium 30 kaps”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *